Sayfa 301/345 İlkİlk ... 201251291299300301302303311 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Neye şikayet ediyorsunuz anlamıyorum. Yatırımcısıniz oyuncumu ?hisse kaçtan geldi taban taban düştümü?ENerji piyasası elektrikli araclar yayılmaya başladı elektrik yok sabırlı olmayı bilmiyorsanız bu hisseyi satın çıkın alfas da 430 arısından 40 takla attı herkes satıp çıktı sonra 1 haftada topuk bu hissede 2 sene burdayım...Ben düşse diye bekliyorum siz çıksın diye aramızdaki fark bu galiba

2.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Neye şikayet ediyorsunuz anlamıyorum. Yatırımcısıniz oyuncumu ?hisse kaçtan geldi taban taban düştümü?ENerji piyasası elektrikli araclar yayılmaya başladı elektrik yok sabırlı olmayı bilmiyorsanız bu hisseyi satın çıkın alfas da 430 arısından 40 takla attı herkes satıp çıktı sonra 1 haftada topuk bu hissede 2 sene burdayım...Ben düşse diye bekliyorum siz çıksın diye aramızdaki fark bu galiba
    Siz yeni aldınız sanırım. Düşsün diye bekliyorsanız..
    Biz en başından beri buradayız ve yatırımcıyız. Okuyun geriye doğru biraz...Son sayfayı değil sadece..
    Gelip gidip tavsiye verebileceğiniz adamlar da değiliz...Borsayı da yatırımı da iyi biliriz.
    Elimizdeki hisseler uzun süre kalır. Yazdığımız topiklerde bellidir.
    Anlaşılmadı sanırım ...Konu hissenin düşmesi çıkması değil tahtadaki hareketler..
    Derdimiz bu hareketlerin sonlanması

3.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Neye şikayet ediyorsunuz anlamıyorum. Yatırımcısıniz oyuncumu ?hisse kaçtan geldi taban taban düştümü?ENerji piyasası elektrikli araclar yayılmaya başladı elektrik yok sabırlı olmayı bilmiyorsanız bu hisseyi satın çıkın alfas da 430 arısından 40 takla attı herkes satıp çıktı sonra 1 haftada topuk bu hissede 2 sene burdayım...Ben düşse diye bekliyorum siz çıksın diye aramızdaki fark bu galiba
    Biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun. Mesele sabırsa ben gerekirse bir hissede senin borsa geçmişin kadar beklerim. Ben diyorum ki karşıdaki ister Patron ister patron destekli spekülatör olsun ;

Bu yapılan operasyon yanlış.

2 yıl zaman biçmişsin ya o işler öyle olmuyor bir gün bakarsın piyasa denen bir olgu var herkes senin keyfini bekliyor mu bekler mi görürsün. Su akarken dolduracaksın bu işlerde. Rüzgar arkandan esiyorken sonuna kadar faydalanacaksın bu işlerde. Yoksa sen millete operasyon çekmeye kalkarken iş işten geçer piyasa sana operasyonun kralını çeker.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 30-09-2023 saat: 11:23.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Sanayi elektiriğine %20 zam var tüm sanayiciler ges e geçsin diye devletten ges üreticilerine %20 bindirmeli destek üç beş ay içinde Bi %20 daha gelir elini öpene mal satarlar haberin tadını çıkarın sanayici eli mahkum mecburen ges e geçecekler ges kurdurmayan batacak durum ona doğru gidiyor rahat olun
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sanayi elektiriğine %20 zam var tüm sanayiciler ges e geçsin diye devletten ges üreticilerine %20 bindirmeli destek üç beş ay içinde Bi %20 daha gelir elini öpene mal satarlar haberin tadını çıkarın sanayici eli mahkum mecburen ges e geçecekler ges kurdurmayan batacak durum ona doğru gidiyor rahat olun
    Evet sektör her açıdan destekleniyor. Doğrudan yada dolaylı olarak.. Grafikte aylık Türkiye deki GES kurulu gücü var. Düzenli olarak artıyor..
    Bu işte çok ekmek var...
    Grafikte dikkat edilirse yukarı yönlü olan açı sürekli dikleşiyor. Yani agresif büyüyor..

6. Bu konu önemli..Ticari krediler arttıkça firmaların Ges yatırımı yapma oranı da yükselecektir. Benim en büyük çekincem 1Mw lık yatırım için 800 bin dolar civarında yatırım maliyetine firmaların uzak durması olacaktı ki çoğu firmanın ihtiyacı 1 Mw dan fazla...
    Haber iyi geldi...

https://twitter.com/BloombergHT/stat...2M1j_D1YQ&s=19

7. Gesten elektirik üreten firmaları olumlu olarak direkt etkiler şu an kurulumu olan ges yatırımcılarına ödül gibi zam bu işe erken başlamalarının mükafatı olur ayrıca daha büyük potansiyelli ges üretici firmalarını etkiler çünkü talep katlanır ayrıca 1 MW lık ges kurulumunun maliyetini 550 ila 650 bin dolar olarak biliyorum on grid of grid sistemlerde şebekeye bağlı olan on grid sistem maliyet açısından daha uygun çünkü off grid deki gibi depolama için akü gerektirmiyor sanayiciler zaten şebekeye bağlı sistemi seçiyorlar eğer bulundukları bölgede sık sık elektirik kesintisi olmuyorsa en mantıklısı aküsüz sistem bir yandan üretilen elektirik sisteme satılırken diğer yandan elektrik satın alınıyor belli dönemlerde mahsuplaşılıp kimin diğerine borcu varsa o ödüyor kısaca aküsüz sistem miss birde akü bozuldu akünün ömrü bitti derdi yok Haa ne zamanki devlet alım garantisi taahhüt etmez o zaman sistemi değiştirip off gride geçersiniz akü yatırımıyla
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8. Birlik un a yapılan iş 2.1 Mw.....1.681.000 dolar
    Sunteks e ....7.5 mw...7.436.000 dolar..
    Vs..
    Alınan işlere bakılınca 1 mw kurulum için 800.000 dolar altı rakam yok gibi
    Seçeneklere göre artabilir..

Sayfa 301/345 İlkİlk ... 201251291299300301302303311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •