Originally Posted by
kahramanbey
Neye şikayet ediyorsunuz anlamıyorum. Yatırımcısıniz oyuncumu ?hisse kaçtan geldi taban taban düştümü?ENerji piyasası elektrikli araclar yayılmaya başladı elektrik yok sabırlı olmayı bilmiyorsanız bu hisseyi satın çıkın alfas da 430 arısından 40 takla attı herkes satıp çıktı sonra 1 haftada topuk bu hissede 2 sene burdayım...Ben düşse diye bekliyorum siz çıksın diye aramızdaki fark bu galiba
Biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun. Mesele sabırsa ben gerekirse bir hissede senin borsa geçmişin kadar beklerim. Ben diyorum ki karşıdaki ister Patron ister patron destekli spekülatör olsun ;
Bu yapılan operasyon yanlış.
2 yıl zaman biçmişsin ya o işler öyle olmuyor bir gün bakarsın piyasa denen bir olgu var herkes senin keyfini bekliyor mu bekler mi görürsün. Su akarken dolduracaksın bu işlerde. Rüzgar arkandan esiyorken sonuna kadar faydalanacaksın bu işlerde. Yoksa sen millete operasyon çekmeye kalkarken iş işten geçer piyasa sana operasyonun kralını çeker.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 30-09-2023 saat: 11:23.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri