Sayfa 301/1001 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Viop LIV

1. Pek tv izlemem belki ondandır ama dün çok uzun zamandır ilk defa araba reklamı gördüm bayilerimize gelebilirsiniz diyordu.
    İyi bir markanın SUV modeliydi.

bugün de Mehmet Bey taşıt kredisinde kısıtlayıcı perspektife sahibiz demiş.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Şu an her şey kontrol altında, dengeli şekilde yürütülen politikalarla, yapısal reformlarla Türkiye'yi tekrar tek haneli enflasyona kavuşturacağız."

dedi ve sıfır faizli konut kampanyası başlattııı...
    Etkisiz eleman artık o. Para yok kıvranıp duruyor. Bu kadar eli açık etmez insan.

3. Anaam şoför araba da yok. Bozkuş yetiş senin ehliyet vardır kamyon ehliyeti şunu kurtar

4. Emlak sen orada içe dur ilaca tecavüz ediyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi senin hislerin kuvvetli
    Ayasofya kardeşim bunlar bozup biz tamir ederiz diyenler , ilerki zamanda tv lerde bizim zamanımızda özgürlükler geldi bizim zamanımızda adalet vs den tv lerde yorumcular başladımı isimler üzerinde yorumlamalar daha çok duyacaksınız.
    bugun şimşeğin konuşmasını dinledim diyorki Cumhurbaşkanımız bu programın sonuna kadar arkasında diyor bir gülme geldi daha önce şimşek için söylediklerinden dolayı hala güven vs bahsediliyor ama kırsal kesim ve anadolunun belli bir kesimi emin ol bunların farkında bile değildir bu yüzden körler sağırlar birbirini ağırlar formasyonu ile devam ediliyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. İlk devre kesen AKBNK oldu..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. KDV artışları bankalara olumsuz yansır, normal şirketler mahsup edebilirken bankalar gider yazıyor.

KDV ÖTV kadar olmasa da nihai tüketici üzerinde yük.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Isctr de tecavuz var resmen.

Sayfa 301/1001 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •