Bu hafta mb açıklaması var.Ilımlı bir metin gelmez ise olumsuz hava devam eder gib duruyor.
Bu hafta mb açıklaması var.Ilımlı bir metin gelmez ise olumsuz hava devam eder gib duruyor.
Yeni fabrika makina kurulumu ve Pınarbaşı fabrikasının makinalarının taşınma işi başlayalı 9 ay oldu konuşma özürlü CEO, ne oldu hala varamadılarmı yeni fabrikaya. Eğitimin ile ilgili söylediğin yalan dolanı, iş hayatında da devam ettiriyorsun. Allah kimseyi ahlak yoksunu, sahtekar yapmasın. YTD
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Ülkem adına üzülüyorum. Kokuşmuşluk her alana yayıldı. İnsan dişinden tırnağından artırdığı parayla birikim bile yapamıyor. Birileri gelip çöküyor. Bizi patron acaba payın büyük kısmını kendisi alacak olmasa temettü veririm mi.
Madem şirketini halka arz ettin biraz yatırımcını düşün. Şu kötü günlerde geri alım yap. Şirkette o kadarcık para vardır. Evet sen bu düşüşten etkilenmiyorsun belki işine bile geliyor ama, yatırımcın batıyor. Bu gün ölen bir patron vardı. Hakkında yazılanlara bir göz at patron.
Bela okumak istemiyorum, Allah, ahlak yoksunlarını bildiği gibi yapsın diyorum. YTD
Yer İmleri