Sayfa 302/895 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 7158 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. dedikodu ile hisse yukseltme ulan mucait
    son numaran bu mu
    kap aciklamasina bak
    vallaha yalan billaha yalan hissemiz serbest piyasa kurallari geregi yukseliyor
    olsun buda yeter

Bu şirketin mevcut beklentileri bile kağıdın enaz 3_5 lira olmasını gerektirir ki gerçekleşen bir projesi olsa kimbilir kağıdı nerelere taşır. Yeterki fırsat verseler. Ytd.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by HAK Yazıyı Oku
    Habertürkte Rahim Ak ihlaslar için haber yapmış.
    Şirket yanıltıcı haber hakkında KAP a açıklama yapmış.

Denizbank, finansbank,tkuru,petrokent,kent,fenerbahçe,rtalb vs gibi yükselişlere lal olan habercinin yıllar sonra tavan olan ve 1 liranın üstüne çıkan ihlas için haber yapması oldukça manidar.

İhlas yayın holdingte Bedelli sermaye artışı sonucu ihlas holding ve iki gerçek kişi yatırımcının hisse sayısını artmasını bile yanlış yorumlayan bir haberci ne amaçlıyor olabilir? Birilerinin oyunu mu bozuldu yoksa gazetecilik bazı amaçlar için araç mı?

Sosyal medya aracılığıyla hisselerde manipülasyon ve pazarlama yapıldığı konusu zaten güncel ve SPK nın üzerinde titizlikle durduğu bir durum.

Şirketin derhal aksiyon alıp açıklama yapması çok önemli ve şirket, spk nın açıklama ve uyarılarına odaklanılmalı.

Şirketin derhal açıklama yapması haberden rahatsız olduğunu ortaya koyduğu gibi Rahim Ak ın haberine girildiğinde haberde güncelleme yapıldığı ve sabahki haberin değiştirildiği gözüküyor. Zira KAP açıklaması ile haber uyuşmuyor.

Bu kurtlar sofrasında yatırım yapmak, yatırımcı olmak gerçekten çok zor.

Al/ sat / yatırım tavsiyesi değildir.
    Evet haberi değiştirmiş beyefendi. Tweet attım bakalım lütfedecek mi ? Bu haberden dolayı uğrayabileceğim zarardan mesulsun dedim haklıyım da ? Habercilik ciddi iştir oyun değildir ya yaptığın haberin arkasında duracaksın ya değiştirmeyeceksin. Onlarca hissede büyük hareketler olunca laf yok ihlasın bir tavanı batıyor insanlara. Batsın inşallah daha da çok batacaktır inşallah bi yerlerine.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Evet haberi değiştirmiş beyefendi. Tweet attım bakalım lütfedecek mi ? Bu haberden dolayı uğrayabileceğim zarardan mesulsun dedim haklıyım da ? Habercilik ciddi iştir oyun değildir ya yaptığın haberin arkasında duracaksın ya değiştirmeyeceksin. Onlarca hissede büyük hareketler olunca laf yok ihlasın bir tavanı batıyor insanlara. Batsın inşallah daha da çok batacaktır inşallah bi yerlerine.

Rahim Ak denen gazeteci bu kez de olayı twiterdaki Hasan Meşe ve takipçilerine yıkmış ki bir twitter yazarı ile ihlas gibi yılların ceremesini çekmiş ve lot sayısı milyonlarca olan hisse seansın ortasında tavan olup tavandan gelenleri alıp seans sonuna kadar tavan gitmez. Kaldı ki ihlastaki hareket perşembe günü seans kapanışında başladı yani bu kişiden önce.

Al/ sat yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by HAK Yazıyı Oku
    Rahim Ak denen gazeteci bu kez de olayı twiterdaki Hasan Meşe ve takipçilerine yıkmış ki bir twitter yazarı ile ihlas gibi yılların ceremesini çekmiş ve lot sayısı milyonlarca olan hisse seansın ortasında tavan olup tavandan gelenleri alıp seans sonuna kadar tavan gitmez. Kaldı ki ihlastaki hareket perşembe günü seans kapanışında başladı yani bu kişiden önce.

Al/ sat yatırım tavsiyesi değildir .
    Aynen kapanış seansındaki kapanış ile bir şeyler farklı gibi durdu. Sonrasında Cuma günkü açılış klasik mantık dışındaydı. İnşallah hayırlı ve güzel gelişmeler ile bu tahtada yıllarını vermiş insanların bir nebze olsun yüzleri güler. Rahim Ak eğer haber yapacaksa önce silmeyeceği değiştirmeyeceği haberi yapacak. Cidden iyi niyetliyse sanal alemde Twitterde, Facebook ve telegramda pazarlama yapanları tek tek listelesin yazsın. Yoksa yıllardır insanları mağdur eden ve bir nebze olsun yüzlerde tebessüme yeni başlatan ihlas grubu yatırımcılarını üzecek şekilde baştan savma haber yapmasın. Varsa bilgi ve belgesi SPK ya başvursun amenna.

Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Emtia, döviz, gayrimenkul, gıda, taşıt, taş, toprak, hava su prim yapacak ihlasa gelince neler oluyor...
    Bu sirketin maddi, mali duran varlıkları yerinde mi saysın...
    Bu durumu hus da takdir eder ki beklentimi daha da yükselltim. Ytd.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Habertürk tarafından yapılan toplama haberi ben art niyetli görüyorum. Futbol hisselerine ve onlarca kat prim yapan hisselere kör ve sağır olan bu haber sitesinin acemi editörleri toplama haberlerle haber yapıyor.
    "Onlarca kat prim yapan hisselere kör ve sağır olan bu haber sitesi" derken hiç araştırmadığın anlaşılıyor. Bir araştırırsan diğer hisselerdeki manipülasyon haberlerinin de Haber Türk te yer aldığını görürsün.

8.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Habertürk,Rahim Ak ve kasıtlı haber yapıp biz küçük yatırımcıları zarara uğratmaya çalışan her kim varsa sülalesini çuvaldız iğnesiyle dikeyimde bir daha böyle ağızları açık saçma sapan yalan uyduruk haberler yapmasınlar..Örnek:Trabzonspor 0.78 krşlardan 7.0 tl ve üstüne çıktı çıkabilirde ama niye yazan çizen olmadı anlamıyorum ama yine bu işin arkasında mücahit ören ve adamlarının olduğunu haberi onların yaptırdığını tahmin ediyorum.. çünkü iblisler asla masum olamazlar hayırlı işlerin peşinden koşmazlar adı ,sanı,şöhreti,itibarı çıkmış dokuza,inmez sekize ki bu olumsuz haberlerde onun parmağı olduğunu düşünüyorum..Mücahit efendi yıllar önce böyle olumsuz haberleri Aydın Doğan zamanında Hürriyet gazetesine yaptırıyordu..2000'li yıllardan beri bu şirketlerle yatıp kalkıyorum kan gruplarını bile biliyorum sülük bile beğenip içmiyor bunların kanını şimdide masumları oynuyorlar .. Siren,nerdesin kardeş bu el arabiya saçını ancak sen çözersin..
    Çok doğru yazmışsın. Geçmişte de bu tür manipülasyon haberlerinde bizzat Mücahit Örenin adı manipülatörle birlikte anılmıştı. İblis Holding diye boşa demiyorum. Dikkatli olmakta fayda var.

Sayfa 302/895 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •