Sayfa 302/1002 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Cuma günü bist +%0,50 kapattı ama neredeyse bütüm hsyfler eksi kapatmış...
    bimas etkisi diyelim.

2. Yine gece 12 de resmi gazete ile belli olacak bu stopaj işi sanırım.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by zeynelce Yazıyı Oku
    Fonlardaki %10luk vergi muafiyeti yarın sona eriyor sizce tekrardan uzatılır mı?
    Bir önceki mevduat stopaj indiriminde, "stopajı indirdik ama bir şeye yaramadı" diye kestirip atmışlardı çünkü döviz mevduatları yine roketlemişti. Bu sefer de görebildiğim kadarıyla, geçen seferki kadar olmasa da gerçek kişilerin döviz mevduatları artmaya devam ediyor; ya da en azından %19 faize karşı beklenen ters dolarizasyon bir türlü başlamadı. Yine bunu öne sürüp "vergiden kalmayalım bari" demezler umarım.

4. Açıkçası stopajı düşük tutsa da tutmasa da kademeli olarak dövize bağlı fonlara aktarmaya devam edeceğim. Bir yıllık faizi bir ayda yakalayan döviz kuru var elimizde ve bitmek bilmeyen risklerimiz.

Alıntı Originally Posted by magus Yazıyı Oku
    bimas etkisi diyelim.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6. Ziraat Bankası'nda portföy bulunduran var mı? Daha doğrusu illa vardır da, hanımın portföyü taşıyacağım çok dağıldı parası bankalara takip edemiyor. Yalnız çok fazla EFT yapması gerekiyor, portföyü taşısak ücretsiz EFT falan tanımlıyorlar mı? Konunun pek yeri değil biliyorum, kusura bakmayın.

Soracağım bankaya bizde öyle bir uygulama yok diyecekler, belki tecrübe etmiş olan vardır.

Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    Ziraat Bankası'nda portföy bulunduran var mı? Daha doğrusu illa vardır da, hanımın portföyü taşıyacağım çok dağıldı parası bankalara takip edemiyor. Yalnız çok fazla EFT yapması gerekiyor, portföyü taşısak ücretsiz EFT falan tanımlıyorlar mı? Konunun pek yeri değil biliyorum, kusura bakmayın.

Soracağım bankaya bizde öyle bir uygulama yok diyecekler, belki tecrübe etmiş olan vardır.
    Bankalar eft ücreti almaya başladılar...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8. IPB %30’a tekabül eden thy, tavhl, tuprs tan oluşan hisse ağırlığını yaklaşık %40’a çıkarmış.Bence froto, krdmr ve/veya penta eklediler.Haziranın ilk haftası portföy dağılım raporunda görürüz muhtemelen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 302/1002 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •