Sayfa 302/347 İlkİlk ... 202252292300301302303304312 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Salın ben gideyim de dedirtmiyorlar, kır o zaman desteği niye kirmiyorsun. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Salın ben gideyim de dedirtmiyorlar, kır o zaman desteği niye kirmiyorsun. Ytd
    Ya emmeye ya da gömmeye gelicen, ikisini de varım.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok mal alıp yukarıda tutuyorlar ama bugüne bakınca az mal (hacimle) aptal hareketler. 1853 taco ve bofa son iki gün maliyeti. Ytd
    Bofa bıraktı yakasını şimdilik, yakayı bırakınca ne oluyor? Nefes alıyor. Başka bir itnelik olmazsa, taco da ortalıkta yok. Ytd

4. Sessizce izliyorum. Ytd

5. Vay be, yorumlar gerçekten ilginç. Fiyat hareketleri oldukça dalgali görünüyor, özellikle de destek seviyeleriyle ilgili tartismalar dikkat çekici. Hacim konusunda bazi kullanicilar azalmis gibi düsünüyor, ama belki de bu, büyük oyuncularin stratejilerinde degisim olduguna isaret ediyordur. Spenc'in dedigi gibi, bazilari çok mal alip yukarida tutmaya çalisiyor ama bu durumu nasil degerlendirecegiz, biraz zor.

Bofa'nin yakasini birakmasi da önemli bir gelisme. Belki de bu, piyasada bir nefes alma firsati yaratir. Beklentiler konusunda ise, dikkatli olmakta fayda var; zira her an her sey degisebilir. Sonuçta, piyasa her zaman sürprizlerle dolu. Yatirim yapmadan önce her zaman düsünmekte fayda var. Bu söylediklerim kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degil.

6. Zurnanın zırt dediği yere yine geldi.
    18.8 direncini kırabilürsek emmeli olur, kıramazsak gömmeli olur.
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hadi bahalım ziyaretçi sayımızda oldukça fazlalaştı.
    Bi el atın abiler
    Hamdım Piştim Yandım

8. Yok yaw ben omuz atıcam
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 302/347 İlkİlk ... 202252292300301302303304312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz