Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zamanında müzik CDsi satan yerde bir MBA CD si buldum 1 haftada bitirdim. O şekilde ise kötü.

Wikipedia'da ekonomi demişler.

Ben yine de anladığını düşünüyorum.
    Piyasa dostu vs diyor, işi bilen tanıdıkları da olabilir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/L%C3%BCtfi_Elvan
    yahu ariston...atomu parçalarsın, yeri gelir...bu mevzuyu niye anlamadın.

adam yazılı açıklama yapmış, kurumdaki bir eleman yazmış..siteye yüklemiş...adam yayınlanmadan önce belki 3-5 dk ayırıp okumuştur sadece...içeriğine bir etkisinin olduğunu sanmam.

her gelen zaten pembe boncuk dağıtıyor...önceki mb başkanı da iletişime önem vereceğiz demişti...sonra iletişim konusunda zıçtık dedi...millet de eleştiriyor..nasıl yapsın iletişimi, biz 200 bp artıracaktık, reis olmaz diyince iptal ettik mi desin...nasıl iletişsin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Bademlerin kontakt noktası değişmiş midir onu merak ediyorum.
    Sağlam bilgi kaynağı olmadan borsada büyük para ile oynamak da risk.

Ben onu da bilmiyordum denir ise sonuçları felaket olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku
    Polemik yaratmak için yazmıyorum,
    Bakanın yukarıdaki nedenlerden dolayı gittiğine inanan var mı? Ben inanmıyorum.. Bişeyler oldu.. Bilmiyoruz
    Büyük$ehirler + ba$kent Ankara vesaire, koca İstanbul hele çift diki$ duble dü$tü ya ondan olmasın, mesela )..

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

adam yazılı açıklama yapmış, kurumdaki bir eleman yazmış..siteye yüklemiş...adam yayınlanmadan önce belki 3-5 dk ayırıp okumuştur sadece...içeriğine bir etkisinin olduğunu sanmam.

her gelen zaten pembe boncuk dağıtıyor...önceki mb başkanı da iletişime önem vereceğiz demişti...sonra iletişim konusunda zıçtık dedi...millet de eleştiriyor..nasıl yapsın iletişimi, biz 200 bp artıracaktık, reis olmaz diyince iptal ettik mi desin...nasıl iletişsin.
    üle dema üle dema.
    artık eskisi gibi olmayacak.
    merkez başkanı cumhurbaşkanı ile daha rahat görüşür.
    durumu direk izah edebilmenin verdiği bir avantaj var.
    hasılı, ekonomi değil merkez önemli bir gelişme oldu.
    bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Adamlar cahil değil, bakan olunca gelip birileri neyin ne olduğunu anlatıyordur.

Dün bir videosuna baktım düzgün konuşan biri, ama icraati ayrı bir konu olabilir. Internet vs biliyor.

6. bakan bilmese de olur ekip ve ekibinin alacağı kararlar önemli. piyasayı iyi okumaları önemli

7. Benim gördüğüm eski zenginleri sıfırlayıp yeni zengin yaratma durumu var.

8. Evet önümüzdeki hafta dibs ve bist e girişleri takip etmek lazım veri çok önemli bizim yerlilerin nasıl trade ettiğini hepimiz gördük bence yabancı derinlik sağlıyor.

Jeopolitik olarak güzel gelişmeler var Azerbaycan zafer kazandı direk karayolumuz olacak kardeşlerimizle bu çok önemli. Suriye de bence çözüme yakın artık inşallah ora da çözülürse bi yunan kalıyor. Yunan da bi sert düzeltme yaptırır işte ondan kaçış yok
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bu global kimdir?
    kimin fişekçisidir?
    yoksa yabancı mı giriyor pistte?
    perşembeyi salıdan tahmin etmek ilazım.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •