Sayfa 304/639 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. nasıl durum...

2.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    nasıl durum...
    napcan..
    tavana mı kaldıracan tahtayı sanki...
    1 kuruşun hesabında koşma fazla...

3. resmi gazetede sımdı tekrar yayınlanmasın madem oncekının duzetmesı seklınde o yayın tarıhınden ıtıbaren 21 gun eklensın ya

4.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    resmi gazetede sımdı tekrar yayınlanmasın madem oncekının duzetmesı seklınde o yayın tarıhınden ıtıbaren 21 gun eklensın ya
    Ticaret sicil gazetesine verilen ilan 2 gün sonra yayımlamıyormuş. Hangi tarihte yapacak iseler sorun değil. Bugün verseler perşembe yayınlanır üstüne 21 gün ekle bu kadar basit bir işlemin detayını beceremediler cidden deli oldum bu işe..

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Ticaret sicil gazetesine verilen ilan 2 gün sonra yayımlamıyormuş. Hangi tarihte yapacak iseler sorun değil. Bugün verseler perşembe yayınlanır üstüne 21 gün ekle bu kadar basit bir işlemin detayını beceremediler cidden deli oldum bu işe..
    Umit hocam bu gecen senede boyle idi önceki senede mevzuatta bir değişiklik yok... Bilinçli boyle birşey yaptıklarını düşünüyorum... Haziran ayına kadar bir işlem yapıyorlar veya netlesecek bir husus var ve zaman kazandılar... O konuyu gündemde görüşmek icin olabilir... Basit bir ahmak hatası değil bence...

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Umit hocam bu gecen senede boyle idi önceki senede mevzuatta bir değişiklik yok... Bilinçli boyle birşey yaptıklarını düşünüyorum... Haziran ayına kadar bir işlem yapıyorlar veya netlesecek bir husus var ve zaman kazandılar... O konuyu gündemde görüşmek icin olabilir... Basit bir ahmak hatası değil bence...
    Kesinlikle aynı fikirdeyim

Sayfa 304/639 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •