Sayfa 304/437 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Takaslara iki gün sonra yansımıyor mu? Dün alınan bugüne görünür mü..
    Dun alinan virmanlanmis demedim,.. "Dun Akyatirim kaledeydi" dedim. Ondan onceki gunlerde de oyleydi, Deniz Yapikredi vs.. alimlari vardi ama takaslarda iki gun oncesinden Ak ve Denizin takasi dusmus...

Bilmediginiz veya anlayamadiginiz icin sordugunuzu varsayiyorum
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Architect Yazıyı Oku
    Dun alinan virmanlanmis demedim,.. "Dun Akyatirim kaledeydi" dedim. Ondan onceki gunlerde de oyleydi, Deniz Yapikredi vs.. alimlari vardi ama takaslarda iki gun oncesinden Ak ve Denizin takasi dusmus...

Bilmediginiz veya anlayamadiginiz icin sordugunuzu varsayiyorum
    Teşekkürler..

3. Arkasında kim olursa olsun bu virman kağıt için olumlu kimseyi uyandırmadan toplamaya çalışan birileri var demekki fikirlerim al sat tut tavsiyesi olamaz tamamen hayal ürünüdür

kurthan

4.  Alıntı Originally Posted by Architect Yazıyı Oku
    Akyatirim kaleye gecmis dedistim dun... aa.. bi de baktimki 4.5 milyon lot Deutschebank a gitmisss... Ak mi Deniz mi,?...Artik, bilemem.
    Bilgilerinize...

YTD
    Dikkat edersen deutcebank ın takasına geçen hisseleri global menkul üzerinden aldılar .akla deniz el alakası yok ykb bin aldıkları da emeklilik fonuna geçiyor .yarın ak yatırım aldıkları kime gidecek göreceğiz

5.  Alıntı Originally Posted by Nazik Yazıyı Oku
    Dikkat edersen deutcebank ın takasına geçen hisseleri global menkul üzerinden aldılar .akla deniz el alakası yok ykb bin aldıkları da emeklilik fonuna geçiyor .yarın ak yatırım aldıkları kime gidecek göreceğiz
    Sagol, daha iyi bakarim,.. yinede onemli oln Deusche ye mal gitmesi,... Takibe devam...

YTD...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

6.  Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Teşekkürler..
    Rica ederim...

7.  Alıntı Originally Posted by Nazik Yazıyı Oku
    Gun gun baktim, Globalle bir iliskisini goremedim. Nasil veya nerden baktiysan aydinlatirsan sevinirim... Yalniz Matrix 18 i cuma nin takasini vermiyor nedense... Belki ondan olabilir... Ha bi de bu senin ozel bilgiyse tamam,.. cunku takastan her seyi bulmak cok zor, ozellikle bulmani istemiyorlarsa .

YTD.

8. Son zamanlarda algıda seçicilik mi yapıyorum bilmiyorum ama çok fazla Karsan araç görmeye başladım trafikte.
    Üstüne burada konu takibi. Son gelişmeler. Yabancı takasları vs. derken bugün rüyama girdi
    Rüyamda gördüğüm şu; ABD posta servisi ihalesini tek başına ortağıyla alıyorlar ve bugün kağıt 38TL'ye falan çıkıyor.
    Bir yandan diyorum nasıl olur hani %10 sınırı vardı Sonra uyandım tabi. Rüyalar ve gerçekler

Sayfa 304/437 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •