Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
Arkasında kim olursa olsun bu virman kağıt için olumlu kimseyi uyandırmadan toplamaya çalışan birileri var demekki fikirlerim al sat tut tavsiyesi olamaz tamamen hayal ürünüdür
kurthan
Gun gun baktim, Globalle bir iliskisini goremedim. Nasil veya nerden baktiysan aydinlatirsan sevinirim... Yalniz Matrix 18 i cuma nin takasini vermiyor nedense... Belki ondan olabilir... Ha bi de bu senin ozel bilgiyse tamam,.. cunku takastan her seyi bulmak cok zor, ozellikle bulmani istemiyorlarsa.
YTD.
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
Son zamanlarda algıda seçicilik mi yapıyorum bilmiyorum ama çok fazla Karsan araç görmeye başladım trafikte.
Üstüne burada konu takibi. Son gelişmeler. Yabancı takasları vs. derken bugün rüyama girdi
Rüyamda gördüğüm şu; ABD posta servisi ihalesini tek başına ortağıyla alıyorlar ve bugün kağıt 38TL'ye falan çıkıyor.
Bir yandan diyorum nasıl olur hani %10 sınırı vardıSonra uyandım tabi. Rüyalar ve gerçekler
![]()
Yer İmleri