Originally Posted by Dvk_Psh nedir bu tavan takisintisi dostum ya :) Dün Ozkgy'da tavan tavan diyen ben miydim acaba... Her borsacının gönlünde tavan olacak bir hisse yatar.:)
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by bawer Dün Ozkgy'da tavan tavan diyen ben miydim acaba... Her borsacının gönlünde tavan olacak bir hisse yatar.:) :) 15 tl Alkanın belalısı bakalim hacimli kirabilecek mi oraları
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir. Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Originally Posted by Dvk_Psh :) 15 tl Alkanın belalısı bakalim hacimli kirabilecek mi oraları Temettüyü 15 üstünde vermeli.
Originally Posted by bawer Temettüyü 15 üstünde vermeli. temettü tarihine kadar , bakalım dünya piyasalarında neler olacak,
Originally Posted by Dvk_Psh temettü tarihine kadar , bakalım dünya piyasalarında neler olacak, Evet aynen, tüm endekler zirvelerde.
dostlar başbaşa kalmışsınız, bol kazançlar
Originally Posted by foton dostlar başbaşa kalmışsınız, bol kazançlar Tilkinin şahidi tilkinin kuyruğu misali. Siz de bırakp gidince bu ortakla kaldık başbaşa.:)
tavan olmayinca bu ortak olduk :) tavan olunca pirim üstadim :)
Forum Rules
Yer İmleri