Enverin çıktığını nereden biliyorsun komple ?Arkadaşlar merhaba
1 haftadır işlerim dolayısıyla telefonum kapalıydı. Ancak bugün bakabildim. Bütün yazılanları hızlı bir şekilde okudum. Müsait olunca her yazdığınızı not edip tekrar okuyacağım.
Geçen haftalarda hisseyi götürme konusunda yabancıyla anlaşan Enver’in planını patron 23-20 mal satarak bozdu. Enver’de malı 20-17 arası boşalttı. En son 600k lotu kalmıştı. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
Sürekli internet eurobondlarla ilgili haber çıkıyor. Bilinçli yapılıyor. Yatırım ilişkilerini aradım kaç kez cevap verin hissedarlar madur ediliyor diye. Sosyal medya haberlerine cevap vermiyorlarmış. Böyle devam etsinler..
Ayrıca eurobond ile ilgili şirkete ceza, yaptırım, inceleme geleceğini düşünmüyorum. Şirket 5 yılı kapsayan matrah arttırımında bulunmuştur.
Yıl sonu kar konusunda yatırım ilişkileri ile yaptığım görüşmede şirketin 1. Altı aylık dönemle 2. Altı aylık dönem arasında hem ciro olarak hem de karlılık olarak MEVSİMSELLİK bulunduğu tarafıma söylendi. O yüzden yıl sonu 120 milyon kar benim için yeterli. 1. Çeyrek 50 kar gelir mi?? Onun hesabını yapıyorum. Şu an benim için her şey olumlu. Çalı arkasında beklemeye devam... YTD.
Yer İmleri