Sayfa 304/700 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. ben iyi bir şirketin ceo,su olsam...o şirketin ilerde çok degerlenecegini bilsem..emekli olana kadar baskılar ,toplardım...emekli olunca füze gibi giderdi ..emekli ikramiye mi katlardım...sn mcclark sen ne yapardın....

2.  Alıntı Originally Posted by partner Yazıyı Oku
    ben iyi bir şirketin ceo,su olsam...o şirketin ilerde çok degerlenecegini bilsem..emekli olana kadar baskılar ,toplardım...emekli olunca füze gibi giderdi ..emekli ikramiye mi katlardım...sn mcclark sen ne yapardın....
    Buradaki böyle bir baskı değil maalesef, buradaki 12 lerden alanların satışı........

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Ongorum şöyle tahta aşırı sahipli bu hissenin ederini bulması iki yolu var 1-patron iyi niyet ortaya koyar hiç sanmıyorum 6 7 yılda olmayan bundan sonra da zor bu benim görüşüm 2-Maslak imar sorunu çözülür öyle gider ben bu senedin tarihinin en yüksek kar yaptığıni açıkladığı günde artı 5 den eksi 5 e geçtiğini genel kurul da insanlar hak aramaya gittikleri gün fiyatı 47 iken 41 e düşüp taban olduğunu bilirim ozaman taban eksi 20 idi.temettu öncesi hareket yapar bende uygun yer kolluyorum benim gözümde yılda iki kez temettü öncesinde ve Ekim Kasım gibi alınıp satılacak hisse ben tahtaciya ayak uydurmaya çalışıyorum.finansal yatırım vs bunlar hikaye ona kaldı ise doların artışı ile ilişkilendiriliyor alakasi yok doların artışını fiyatlamayan hisse dolar düşünce önden düştü düşüyor bu hep böyle oldu
    yorumsuz...

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    bugün yapılan açıklamaları manidar ve art niyetli buluyorum "maslak ve riva ile ilgili yakın zamanda proje düşünmüyoruz" daha öncede yazdım maslak imar sorunu ne zaman çözülür o zaman gider mevcut sistemde piyasaya endeksle git gellere devam.maliyetiniz çok değildir umarım merak etmeyin mayıs ayında temettü öncesi hareket yapar.sonra yine düşer.sistem böyle yıllardır değişmedi.bizde onlara ayak uyduruyoruz
    yorumsuz...

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Kardeşim geride çok defa yazdım bu hisse senede 2 defa hareket çeker Ekim Kasım arası ve nişan Mayıs arası bu hareketlerin zirvesinde satamayani pişman eder etti bu iki dönem hariç hareket etmedi ettiysede emsallerinin gerisinde kaldı emsallerine siz kendiniz bakın bedelsiz grubu hisseleri karton egeen Konya bfren doco ttrak jants hadi bunlar alakasız diyebilirsin aynı gurubun alcar i 30 dan 600 a gitti alcar 50 iken algyo 75 di şuan algyo 150 bölünmemis haliyle yorumu kendiniz yapın daha yakın zamanda bjk 3 den 9 a 1 ayda geldi sonuç olarak kalıbının hissesi çıkmadı güvendigimiz dağlara kar yağdı bana çok şey öğretti bu hisse borsayı öğrenmeme vesile oldu paylaşımlarima bakarsan borsanın 158 binde zirve yaptığını bu hisse sayeseinde öğrendim çok kazık attı çok fırsat kacirtti ama borsadan 158 binde çıkma tecrubesinide kazandırdı temettüsu yaklaşıyor temettüye yakın yine bir hareket çeker umarım maliyetinin yüksek degildir
    yorumsuz...

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    zaman kaybından başka bir şey yapmadı biz yandık eller yanmasın dediğimizde de hep suçlandık algyo bölünmeden 100 iken algyo satıp alcara geçmeyip hala bunda olsa idim duman olmuştuk kişisellikten çıkıp bugüne geldiğimizde grubun 3 şirketi var bunda beklenen süre alark veya alcarda beklense paran başka boyutta oluyor gerçekleri yaşanmışlıkları objektif anlatıyoruz suçlanıyoruz ve sonuç ortada demek istediğim şu ki bu hissede insanlar bir araya gelip hak aradıkları için cezalandırılıyor alark ve alcarın gerçek ederini bulup bunun bulmayışının başka izahı olabilr mi.Patron kızgın benim görüşüme göre ayhan yavrucu bu guruptan gitmeden ve maslaktaki arsanın imar sorunu çözülmeden bu hareketlerin dışında bir hareket beklemem.6 yıldır gözlemlediğim içinde bulunduğum ara ara satıp döndüğüm hissenin klasik hareketi yılda 2 kez hareket eder ekim-kasım, nisan-mayıs bu dönemdeki hareketlerinde satmayanıda pişman eden bir hisse olayın özeti benim penceremden böyle.
    yorumsuz...

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    olayın dolarla alakası yok doların yükselişini fiyatlamayan hisse borsanın düşüşünde doların yuzde 15 yaptığı günde gördüğünüz üzere önden düşmeye hazır.Daha önce de dedim Ayhan yavrucu gitmeden maslak imar sorunu çözülmeden hayal kurduğunuz yerde kucağa verirler bunun hep böyle olduğunu dedik ve her ne hikmetse haklı çıkmamıza rağmen hissenin ederini bulmayışının sebebi ben ve benim gibi düşününler oldu.Daha 28 ocakta topiğin birine borsa 158 binde iken buralar zirve dediğim için topikten atıldık yani heryerde doğru söyleyeni 9 köyden kovdular
    yorumsuz...

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    bir kez de objektif olup saldırmasaydınız bu düşüşe yakalanmayacaktınız belki bunu yazdığımda fiyat 27 idi her daim olduğu gibi doğru söyleyeni kovuyorlar.
    yorumsuz...

Sayfa 304/700 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •