Sayfa 304/1002 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Şimdi baktım XBLSM bilgi teknolojileri endeksi teknik olarak OBO boyun çizgisine temas halinde bu seviyeden kuvvetli tepki gelmeden, yeni alımlar için uygun olmayabilir, temkinli olmakta fayda var aslında.
    Aynen, o yüzden direkt alım yeri diyemiyorum ama takip etmek gerekir diyorum. Benzer düşünceyle Yenilenebilir Enerji'de (AOY) 2 haftada %9 getiri sağladı.

2. Resmi gazetede stopaj muafiyetinin uzatılmasına yönelik karar yayınlanmadı.
    Stopaj muafiyeti bu günden itibaren bitti.
    Yeni alınacak fonlar stopaja tabi olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Resmi gazetede stopaj muafiyetinin uzatılmasına yönelik karar yayınlanmadı.
    Stopaj muafiyeti bu günden itibaren bitti.
    Yeni alınacak fonlar stopaja tabi olacak.
    Neredeyse 175-200 baz puan faiz indirimi oldu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Neredeyse 175-200 baz puan faiz indirimi oldu.
    Faiz düşüşleri başladı yani.
    Hayırlı olsun inşaatçılara.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Faiz düşüşleri başladı yani.
    Hayırlı olsun inşaatçılara.
    Biraz vardı mevduatım. Naci Ağbal döneminde başlamıştım. 3 gün sonra doluyor vadesi. Bu dakikadan sonra hiç bir güç tekrar bağlatamaz beni. Doları bile alıp yastık altında tutacağım. Bir yandan tl tasarruf edin diyip, bir yandan tl tasarruf edeni cezalandırmak. İnanılır gibi değil.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Biraz vardı mevduatım. Naci Ağbal döneminde başlamıştım. 3 gün sonra doluyor vadesi. Bu dakikadan sonra hiç bir güç tekrar bağlatamaz beni. Doları bile alıp yastık altında tutacağım. Bir yandan tl tasarruf edin diyip, bir yandan tl tasarruf edeni cezalandırmak. İnanılır gibi değil.
    Bende de mevduat var.
    Dün doldu vadesi.
    Ama dolar açtım.
    Üzerine ekleyeyim bari.

TGE'de yine elimize verdiler...
    %-0.26

8. https://www.dunya.com/ekonomi/tl-mev...-haberi-623152

Türk Lirası mevduatları teşvik etmek için getirilen ve 31 Mayıs'ta sona ermesi planlanan stopaj indirimi üçüncü kez uzatılıyor.

Sayfa 304/1002 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •