Sayfa 304/308 İlkİlk ... 204254294302303304305306 ... SonSon
Arama sonucu : 2463 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Şu ana kadar gayet iyi geldin piyasa yapıcı 26 ya erken getirdin biraz ama şimdi ufak bir tepki kapanışı da 25.98 bekliyorum senden…

2. Evet son 2 gönderim için kahin değilim tahtacı hiç değilim sıradan bir yatırımcıyım. Ama sıradan yatırımcı olarak piyasa yapıcının ne yapacağını önceden biliyorsam bence piyasa yapıcıda problem var işi bildiği konusunda. QNB yine tüm gün boyu sattığı malları almış görünüyor buna karşın 130 bin tl zarar etmiş. Tabii gün içinde yukarı doğru serbest alıp 5 saniye içinde hepsini aşağıya basması paha biçilemez. Bu zarara kim inanır ? 2-3 ay önce Global aynı işlemleri yaptı böyle her gün zarar etti kağıt üstünde. Bunların hepsi karşılıklı işlem. Neden böyle oluyor dersek benim tahminim her gün marj yaratarak tahtayı sürekli -%3 -%4 e taşıyarak panik yaptırıp yatırımcının satış yapmasını sağlamak sonrada 2 puan yukarı çekip ertesi güne yine marj yaratmak. Muhtemelen 130 bin zarara karşı topladığı malın değeri daha fazla. Yarına yine %2 marj bıraktı sabahtan hızlıca -2 ye getir sıkabildiği kadar sıkacak. Ancak bu dönen işlemlerin artık manipülatif yönü çok ağır basıyor. Buna önlem alınması gerekir.

3. Her sabah klasik baskıyla devam. Dün söylediğimiz gibi açar açmaz -2 ye doğru geliyoruz. Sürekli tahta oyunu çevirerek piyasa yapıcılığı olmaz.

4. Bugün şu an itibarıyla QNB 82 bin alım yaptı. Belki 100 bin de olur ama tam bir el bombası. Gün içinde veya akşam karanlıkta o 100 bin sıfırlanır. Nasıl bir satış olacağını bilmeyen var mı ?

5. Bofa bugün de 300 bin lot sattı. Bedelsiz sonrası 1.6 milyon lotu geçti satışı. Citi nin de satışları devam ediyor 600 bin lot oldu. Onu takasdan takip edebiliyoruz 2 gün geriden geliyor muhtemelen daha da satmıştır. Yabancı mal mı boşaltıyor. Yoksa bıyıklılar baskı mı kuruyor?

6. inciraltı 1/5000 ve 1/1000 planlar onaylanmış......ekimdede askıya çıkar........artık sona yaklaşıyor buraya imar geldiği zaman bakalım arsa m2 fiyatları nerelere çıkacak.......

ve bizim burada 3000 m2 arsamız var.....bununla ilgili ne gibi planları var......

Balçova İnciraltı’nda ‘Turizm- Ticaret Alanı’ imar planı onaylandı..

Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş. tarafından hazırlanan Balçova, İnciraltı Mahallesi 25034 ada 1 parseli kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Plan değişikliği alanın “Turizm-Ticaret Alanı†olarak belirlenmesini öngörüyor.

08.09.2025 - 19:38

Balçova İnciraltı’nda ‘Turizm- Ticaret Alanı’ imar planı onaylandı.

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş. tarafından hazırlanan Balçova, İnciraltı Mahallesi 25034 ada 1 parseli kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Plan değişikliği alanın “Turizm-Ticaret Alanı†olarak belirlenmesini öngörüyor.

7. Sn. Miles Iron ben Norveç Varlık Fonu dışında doğru düzgün bir yabancı olduğunu düşünmüyorum. Bofa işlemlerinin ve Citi takastaki malların bıyıklı olma ihtimali çok yüksek. Bu Bofa baskısı da hisse de çok klasikleşti. Ne zamana kadar sürer bilinmez ancak o güne kadar yatay trend devam gibi görünüyor.

8. QNB nin hissede piyasa bozucu işlemlerden ceza alması gerekir. Sürekli aynı şekilde yukarı yönde alıp 5 saniye içinde aşağı basması piyasa bozucu işlemin vücut bulmuş halidir. Bunu hiç bir gelişmiş ülke borsasında yaptırmazlar.

Sayfa 304/308 İlkİlk ... 204254294302303304305306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •