Sayfa 304/662 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    bence bu durum bu şekilde devam ettirilemez.. hangi siyasi parti olursa olsun bir şirketle ilişiği olmamalıdır. en iyi çözüm aslında bu payın yine bu ülkenin vatandaşına yani millete satılmasıdır. Yani milletin evladı mirasını yine millete devretmiş olur. yatırım tavsiyesi değildir...
    CHP'yi Ata kurdu. Silah arkadasi Ismet Inonu de ikinci baskani. Birakalim Cumhuriyetimizi kuranlar miraslarini istedikleri sekilde istedikleri yere tahsis etsinler. Ister parti olsun, ister Kunta Kinte. Katilmaz misin? Benim gorusum tabi ki, seninkine de saygi duyarim.

İSCTR günlük, en iyi alıcı da satıcı da aynı,

4. burada konu chp yi kimin kurduğu değil, problem Atatürk'ün vasiyeti ile bir siyasi partinin ülkenin en büyük bankasında hissedar olması ve yönetiminde bulunmasıdır. böyle bir şeyin dünya üzerine örneği olduğunu sanmıyorum. yabancı yatırımcıya bunu anlatamazsınız. adamlar bizim gibi trade amaçlı hisse almıyorlar. yatırım yapıyorlar. böyle ucube bir ortaklık yapısına kim güvenip yatırım yapar. chp hisseleri ya hazineye ya da borsada satışa konu edilip halka satılmalı ve bu problem ortadan kaldırılmalıdır. yoksa yıl 2050 olur bu konuyu hala konuşur dururuz...yatırım tavsiyesi değildir...

5. İşbankası 70 milyon lot geri alım ve fonları (Yatırım ve Bireysel emeklilik) 30 milton lot piyasadan toplasalar hisse için şu an çok rahat 20 li rakamları konuşuruz. Çok şeymi istedim acaba. Kağıt üzerinde fiyat baskısı olduğu çok açık. Bunu aşacak olan yine İşbankası yönetimidir. Trakya yatırım holdinge 8,5 milyar sermaye artırımı yap ama sıra İşbankasına geldimi ölü taklidi yapma.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Tek ihtiyaci sağlam bir...
    https://youtu.be/5Pq4nGV4KQw

7. bir hisse üzerinde neden fiyat baskısı kurulur ? ben size söyleyeyim, ileride şelale var da ondan.. ama bu şelale aşağı değil yukarı doğru akacak gibi. yatırım tavsiyesi değildir...benim şahsi görüşümdür...

8. Sayın yatırım uzmanı yüreğimize su serpiyorsunuz ama bu şelale kaç vakte kadar. Baksana her gün vallahi öptürmem deyip duru

Sayfa 304/662 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •