Sayfa 305/682 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Bugün 24 adet satış vardı 2890. Birleşme falan olsa çoktan hisse 4000 üzerine atmıştı. Ama tam tersi hergün satış çoğalıyor gibi...

2.  Alıntı Originally Posted by Yakamozz Yazıyı Oku
    Aylık takas değişimi lütfen. Teşekkürler.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Hayali19 Yazıyı Oku
    Bugün 24 adet satış vardı 2890. Birleşme falan olsa çoktan hisse 4000 üzerine atmıştı. Ama tam tersi hergün satış çoğalıyor gibi...
    Ben hep bunun cevabını arıyorum.Buraya da yazdım.Ama elimde hisse olmadığı için kızanlar oluyor.Halbuki soru cevapla beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum..
    Devir olacaksa bir çalışma vardır.Bu çalışma yapılırken sekreteri müdürü müşaviri,katipi,bürokratı,chp lisi mhp lisi bu işi duyanlar HİSSE ALMAZLAR MI?
    Mesela ben çalıştayın içinde olsam veya duyum alsam kredi çeker yine alırım..
    Buralarda tahta tutulmazdı.Zaten fiyatları afaki yükseltip haber patladığında satarsın.Borsanın kuralıdır..
    3000 ni 30.000 yapıp haberi patlatırdım..
    Şimdi büyük bir devir olayının bu kadar sessizce hallolacağına inanmıyorum.Demekki hazırlık yokk..
    OLMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZZZ!!
    Yine bana çok kızacaksınız..
    Ama bunlar benim düşüncelerim...YTD..

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İş kur, İş A ve iş B üçlüsünden dolaşımda en çok olanı İş B dir.

Takas falan değil sorduğum. Bu fiyatlardan son bir ayda kaç lot hisse el değiştiriyordur. Kaç kez el değiştirdiğini değil, kaç lotun el değiştirdiğini sorduğumu belirteyim. Yada bugün biri başlasa 4000 TL fiyata kadar kaç lot toplar?

Tahmininiz nedir?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

6. uyanık baskıda tutup hisse toplamaya çalışıyor.biz burdayız. her işlem anı takibimde.alta verirse kaptırır bize durmadan aşağı eşleştirmesi tedirgin edip mal toplamak.ne olacak taban veya taban göstermek sorun değil.yarın biraz tavan gösterelim.eşleştirmede.

7.  Alıntı Originally Posted by Hayali19 Yazıyı Oku
    Bugün 24 adet satış vardı 2890. Birleşme falan olsa çoktan hisse 4000 üzerine atmıştı. Ama tam tersi hergün satış çoğalıyor gibi...
    birleşme toplama haberi olsa alacak kağıt bulunmaz 24 satış neki. ben çizerim tavana kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Ben hep bunun cevabını arıyorum.Buraya da yazdım.Ama elimde hisse olmadığı için kızanlar oluyor.Halbuki soru cevapla beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum..
    Devir olacaksa bir çalışma vardır.Bu çalışma yapılırken sekreteri müdürü müşaviri,katipi,bürokratı,chp lisi mhp lisi bu işi duyanlar HİSSE ALMAZLAR MI?
    Mesela ben çalıştayın içinde olsam veya duyum alsam kredi çeker yine alırım..
    Buralarda tahta tutulmazdı.Zaten fiyatları afaki yükseltip haber patladığında satarsın.Borsanın kuralıdır..
    3000 ni 30.000 yapıp haberi patlatırdım..
    Şimdi büyük bir devir olayının bu kadar sessizce hallolacağına inanmıyorum.Demekki hazırlık yokk..
    OLMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZZZ!!
    Yine bana çok kızacaksınız..
    Ama bunlar benim düşüncelerim...YTD..

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    satış çoğalmıyor.o havayı veriyorlar.

Sayfa 305/682 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •