Sayfa 305/1004 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    NASA nin 1950 li yillardaki raporlarinda bile ipucu verilmis bu konuda. Kanitlar var.

Teleskop ilk ciktiginda ayi gozetleyen ilk insanlar aydaki kraterlerin neden derinlesmedigini arastirmislar. Cunku altta baska bir tabaka var

ikincisi Apollo nun aya yaptigi seferden kalkarken ayin nasil titredigini yani icinin bos oldugunu kanitlamislar

Ama en onemlisi de ayin bir yuzunun devamli dunyaya bakmasi ve hic donmemesi

Ay tutulmasi oldugunda dikkat edin gunesi tamamen kapatir. Tamamen kapatmasinin sebebide ayin konumunun mukemmel bir sekilde ayarlanmasi yani ay dunya ve gunesin birbirinden olan uzakliklarinin hesaplanarak ayin oraya konuldugu anlasilmistir

Cok eski kitaplarda ay diye bir sey olmadigini ayin sonradan olustuguda yazilir.

Komplo teorilerine asla inanmam daha yukaridaki videoyuda seyretmedim ama bu adami tanimaniz bile beni sok etti
    ay uzay gemisi değildir ! ayın karanlık yüzü uzaylıların mesire alanı hiç değildir. Kur'an da da aydan bahseder... kimse dünya ile güneş arasına koymadı ayı. bu adamı tanımak niye sizi şok etti ? 30 yıl belki daha fazladır bilinen birisi ... niye şok oluyorsunuz .
    bu über abartılı şaşkınlığınız niye ? übersiz de ols bu şahsı tanımak niye sizi şaşırtıyor ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Buyuk resme bakinca kucuk resimler gorukmuyo
    Kureme bakiyom yaz sonu secim ve ayni kadro devam goruyom sihirli kurede
    hataları sıralayalım

1 ) ekmek için ekmelettin

2 ) inceden muharremin adaylığı (kenara çekilip hatta hiç aday olmayıp, akşenerde konsessüs sağlanmalı idi buna saadet de dahil !)

3 ) helalleşmek

4 ) beklemedeyiz ... ya bir elin ittirmesi ya da bilinçsiz bir hata daha

2 numaradaki stratejik hatanın , taktiksel olarak da düzeltilememesinin neticesini bugün pratikte cepsel ,, (çift virgül) kavramsal olarak da gelecek kaygısı olgusunun günlük rutin hayatın akışındaki etkenlerden biri olarak zaten hissediyorsun...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yazmayacaktım ama mantıksız şeyler okuyunca cevap yapmak istedim .

Ülkemizde fiyatlar rijit bir kere kur yükseldi mi o fiyatı görünce bir daha düşmez yediğine içtiğine giydiğine %40 zam geldi dolar düşünce geri düşecek mi sanıyorsunuz aksine düşmeyecek tekrar aynı seviyeye gelince bir daha artacak .

Bunu kaç kere yaşadık kaç kere gördük ben çıkan bir zaruri tüketim ürününün düştüğünü hiç göremedim bu iki devalüasyon da
    Bir satırla açıklanabilecek bir konu için, name yazmışsınız.

Türkçemiz elastiki bir dildir "göte giren çıkmaz" deriz biz buna kısaca.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir satırla açıklanabilecek bir konu için, name yazmışsınız.

Türkçemiz elastiki bir dildir "göte giren çıkmaz" deriz biz buna kısaca.
    O konuyla ilgili şemsiyeli bir deyim vardı ama çıkaramadım şimdi....

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ay uzay gemisi değildir ! ayın karanlık yüzü uzaylıların mesire alanı hiç değildir. Kur'an da da aydan bahseder... kimse dünya ile güneş arasına koymadı ayı. bu adamı tanımak niye sizi şok etti ? 30 yıl belki daha fazladır bilinen birisi ... niye şok oluyorsunuz .
    bu über abartılı şaşkınlığınız niye ? übersiz de ols bu şahsı tanımak niye sizi şaşırtıyor ?
    Aya ilk ayak basan hatun Lilith buna unutmayalım.!!!
    Cennete geri dönmeyi ret eden tek kişi yine Lilith.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hataları sıralayalım

1 ) ekmek için ekmelettin

2 ) inceden muharremin adaylığı (kenara çekilip hatta hiç aday olmayıp, akşenerde konsessüs sağlanmalı idi buna saadet de dahil !)

3 ) helalleşmek

4 ) beklemedeyiz ... ya bir elin ittirmesi ya da bilinçsiz bir hata daha

2 numaradaki stratejik hatanın , taktiksel olarak da düzeltilememesinin neticesini bugün pratikte cepsel ,, (çift virgül) kavramsal olarak da gelecek kaygısı olgusunun günlük rutin hayatın akışındaki etkenlerden biri olarak zaten hissediyorsun...
    Son tepkiler gelmeseydi A. Gül'ü bile aday yaparlardı. c*p'nin rezillikleri de az değil gerçekten.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Para yok para...

İBB Sözcüsü Murat Ongun, "7 Aralık 2016 saat 14.59’da" biteceği açıklanan ancak hâlâ bitirilmeyen Melen Barajı ile ilgili paylaşımda bulundu. Ongun, "Melen Barajı 5 yıl önce bugün, bu saat, bu dakikada bitecekti. Bitmedi. Gövdesindeki çatlak tamir edilemedi, İBB’ye herhangi bir bilgi de verilmedi†dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...gozdenkacmasin
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sokak kürtajlarında gördüğüm en hard yorum "Adnan Menderesi, oradan çıkartıp tekrar asacaksınız." süper gomünist galiba bu arkadaş, olayı aşmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 305/1004 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •