Sayfa 305/1001 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Hangi hisseler olduğunu sormadım ama 3 günde 7-8 aylık mevduat faizi almış durumda.
    Borsa için bundan sonrasına bi şey diyemem ancak 4-5 aydır acayip paralar kazandırdı.Hangi hisseyi alsan gidiyor hatta uçuyor dönemi.
    Bizde nasibimizi aldık şimdi yavaş yavaş nakite geçiyorum.Belki Aralık sonuna kadar bi miktar paramı yine borsada tutabilirim.Aralık son hafta geleneksel mevduat bağlama alışkanlığıma devam.

2. Bedava peynir fare kapanında bulunur.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Bedava peynir fare kapanında bulunur.
    Borsada her gün bedava para dağıtıyorlar son 2-3 aydır hatta genel olarak 240bin endeksten beri...

Cesaret edip girenlerin çoğu parasını 2-3 ayda ikiye katladı...

Tabii ki eninde sonunda birilerini öpecekler ama bu son iki ayda para dağıttıkları gerçeğini değiştirmiyor...

4.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Başkanım ,

Kendisi yada değil paylaşmış olmak bence anlamlı olan.

syg.
    Alıntı adresini eklemeyi unutmuşum. İlgili yazıya https://eksisozluk.com/biri/omniscient-narrator adresinden ulaşabilirsiniz. Diğer yazılarınıda buraya ekleyeceğim. Geçmişten, günümüze konulara hakimiyeti ortada, okumanızı tavsiye ederim.

5. Ben dudunun yakınsama teorisine güveniyorum bugün tu kaka edilen neyse onu alıyorum ve sabredeceğim

6.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Borsada her gün bedava para dağıtıyorlar son 2-3 aydır hatta genel olarak 240bin endeksten beri...

Cesaret edip girenlerin çoğu parasını 2-3 ayda ikiye katladı...

Tabii ki eninde sonunda birilerini öpecekler ama bu son iki ayda para dağıttıkları gerçeğini değiştirmiyor...
    240k endeks de bedava dağıtılan bir şey yoktu.
    vatandaş cesaretini koydu kazandı.

ancak 450k endeks de bedava peynir dağıtıyorlar.
    buradan girene cesur değil başka bir şey denir.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Geçen gün bahsettiğim arkadaşım, borsadaki yükselişe dayanamayıp yaklaşık 4 milyon TL'lik banka ve sanayi hissesi aldığını söylemişti, şu an itibariyle 3 günde 600 bin TL gibi bir kar elde etmiş :D
    Borsa patlayacak, herkes altında kalacak diye diye millet malı götürüyor. Neyse dudu'nun tüm enstrümanlar birbirine elbet yakınsar sözünden hareketle mevduatın açık kapayacağı dönemleri bekleyelim biz
    vay vay, paralara bak. Günlük 200 bin tl, ay sonu ne olacak. Çok acayip bir kazanç..

Bizde hangi ppf getiri sağlar, onun peşindeyiz. Orta kesimin tamamı ve üst kesimin yarısını bitirdiler. Yazıklar olsun, bizi yönetenlere.

8. Dolar saatlerdir 18.6128... Olacak iş değil... Sabit kuramı geçildi... Türkiye de anormal bir durum var...

Sayfa 305/1001 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •