Sayfa 305/1005 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Viop LI

1. Burada alıştınız bedavaya insanlara bok atmaya hadi hodri meydan.
    10 gün geriye git bak bakalım 5200 benden başka kaç kişi zikretmiş burada .
    kırmadan dökmeden yazalım çizelim diyoruz hiç sevmediğim algı işidir içinden geçerim adam ol.
    işine bak bulaşma bana bir daha.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Yaşlı borsacı ile genç borsacı parkta sohbet ederek dolaşıyorlar. Yaşlı, gence mesleğin puf noktalarını anlatıyor: -Bak evladım.Bu meslekte başarılı olmak için sadece fırsatları değerlendirmek yetmez.Zaman zaman fırsatları da senin yaratman gerekir.Bunun için sürekli dikkatli olman gerekli.Uygun bir yorumla hiç umulmadık olaylar bile, çok büyük fırsatlara dönüşebilir.Bak mesela, şu karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç bir şey olarak geliyordur.Ama ben eğer, "şu pislikten bir lokma alıp ağzına atarsan sana 1 milyar lira veririm" dersem, olay senin acından nasıl da büyük bir fırsata dönüşüverir, değil mi? Yapar misin? Genç borsacı "Tabi efendim" der. Parmağını pisliğe daldırır, bir lokma alır yutar. Yaşlı borsacı cebinden bir milyarı çıkartır, gence verir.Bir süre yürürler, genç dayanamaz sorar: - Hocam, ben size ayni teklifte bulunsaydım kabul eder miydiniz? Bakın ileride de başka bir pislik var. Bir milyar karşılığı dener miydiniz? Yaşlı borsacı "tabi ki" der. O da bir lokma alıp yutar.Genç borsacı da çıkartır, biraz önce kazandığı 1 milyarı iade eder.Bir sure sessiz sessiz yürürler.

genç yine dayanamaz sorar: - Hocam. Ne sizin cebinizdeki para miktarı değişti. Ne de benim cebimdeki. Söyler misiniz, biz bu b..ku niye yedik ? Kurt borsacı cevap verir: - Öyle deme evladım.2 milyarlık işlem hacmi yarattık!!!

3. secbul reis sizi gülerek izliyor kavga etmeyin

4.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Benide ons shortlayanlar gurubuna yazin
    Kapadim bana yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    9,93 verdim .. vakbn kalmadı elimde ..o parayla tup aldım 69,55 ... elimde kısa vade trade için tüpr ve sokm var .. kazanç geldikçe enerj biriktirmeye devam .. yıl sonu vadeli ana portfoy ellemiyorum zaten .. güzel gündü tam izleyemedim ama .. iyi akşamlar
    vakbnleri aynı yerden yerine koydum 9,93 .. tupr duruyor sokm duruyor kısa vede trade için bunlar var .. .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

240 dk kanal grafımız.
    4860 üstü kapanışlarda 5000 psikolojik bölge.
    29.05.2023 de vermişim kanal üst bandı 5200-5300 leri ,
    graf okumayı bilmiyorsun atıp tut ,
    senden öncekileri 27 sene boyunca grafların içine sokup sokup çıkardım.
    plaka numaranı aldım rahat ol.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Yarın tangalar short olur.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek özel bankaların sonunu getirir. Devlet bankaları artık soyulmayacağı için normale döner. Sanayi hisseleri x2 x3 rakamlara doğru ilerler.
    Evet banka sanayi değişimi başlasın artık. 😆

Sayfa 305/1005 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •