Originally Posted by
63cnr63
Selim merak buyurmasın.. Tahtayı tutuyorum..

Sevgilli Hocam ben orada KAP haberleri odaklı poz açtım. Patron, sanırım fonlara savaş açtı. Hissede olağandışı bir hareket olması yüzünden ilgimi çekmişti. Fon satışını piyasa karşılamaya çalışırken fon piyasayı eze eze satış yaparken Patron hisseye sahip çıkıp almaya ve haberler atmaya başladı. Bu da benim için aslında iyi bir hikaye gibi göründü bana. Yani şirket hisselerine sahip çıkan duyarlı bir patron ve satışları karşılayıp elini taşın altına sokan patron görünümü çok olumlu bir durum. Ortalıkta bırak hisseyi, donuna kadar satıp faize giden patronları görünce bence bu patron melek. Ayrıca şirket hakkında olumlu gelişmelerin yaşanması da ayrıca mutluluk verici. Hani bi deyim vardır "eğlenilecek kızlar ve evlenilecek kızlar " heh işte bu hisse tam evlenilecek hisselerden oldu benim gözümde. Açıkçası ben oynaşmıyorum. Aldım yattım. (ben oynaşmaya başlayınca zaten kendine gelemiyor hisseler. Ya bende bi sorun var. çok sert davranıyorum. Ya neyse boşverelim. Sonuç, ben orada yatırımcıyım Hocam. Ne zaman çıkarım ya da ne yaparım aşaması ilerleyen zamana bırakalım. Bakalım zaman ne gösterecek.

Originally Posted by
T/A
ALKA...
Selim bu senin için...
Teşekkür ederim üstadım..
Bi kaç gündür ne siteye bakabiliyorum doğru dürüst, nede işlerle ilgilenebiliyorum. Kafam yoğun. Yeni aldığım arabanın multimedya sisteminde sorun oldu. GPS çalışmıyor. Firma servisiyle hasbihal ediyorum. Hanıma söylemedim bile. O derece durum vahim yani. Şimdi söylesem hemen " bütün arızalarda seni buluyor" diye başlayan cümle hayata bakış açımı sorgulatmaya kadar gidecek. Sonra ufffff bak aklıma gelince bile darlandum.
Bu arada sevgili üstadım "gözün aydın"
Aklıma gelmişken sorununun çözümü için AI teknolojisine bi danışsan mı diyorum. Hani bazen çözüm önümüzde olurda göremeyiz ya . Ondan şeyettim.
Alyel ablaaaaa.
Gı senin hisse hakkında çeşitli duyumlar aldım. Bazı guplar giriş denemeleri yapıyormuş. Ancak istenmeyen olaylar yaşanmış. O yüzden biraz gecikebilir diyolla. ben onların yalancısıyım. Accık sabretsin dediler. Zaten seninde en iyi yaptığın şey. sabır... çatlayacaksın en sonunda ondan korkuyom.
Ha birde şey dediler. Öyle her yere balıklama dalmasın 
(sazan gibi atlamasın dediler de ben öyle demek istemedim yani )
Ayyy... Az kalsın unutuyordum.

Originally Posted by
T/A
KOZAA...
bunların ablası İPEK Hanım takibimde. KAP haberleri dolayısıyla bu aralar giriyom çıkıyom. Bedelsiz beklentisi çok yüksek. İş yapar mı derseniz... Benim işim bu. Haber
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri