Bizimkinin ısrarla toplantı yerinin Izmır dışında yapmak için spk dan izin istemesine huylandım.Yoksa Istanbul veya Ankara da tarihi bir karar mı açıklayacak?ytd
Bizimkinin ısrarla toplantı yerinin Izmır dışında yapmak için spk dan izin istemesine huylandım.Yoksa Istanbul veya Ankara da tarihi bir karar mı açıklayacak?ytd
Hadi hayırlı olsun inşallah,bedelsiz sezonunu açmışsınız.
Her sene bende katılıp çorba paramızı alır çekilirdik kenara,ama bu sene katılmak nasip olmayacak,inşallah bu sefer olur bea,beklediğiniz gün bugünlerdir,inşallah 5.günün şafağında doğudan hüseyin gandalf sizlere karakaçanının üzerinden selam çakar.![]()
Bedelsiz de bedelsiz 🤣🤣🤣
Güççük yatırımcının borsa bilgisi bu kadar işte. Kaç defa söyledik, bu ortamda gelecek olan bedelsiz haberi hisseye en fazla 3-5 tavan yaptırır... Borsada yabancı yok. Kalanlar da ellerindeki hisseleri bu bedelsiz haberiyle güççük yatırımcının kucağına bırakır gider. Üretim-ihracat, üretim-ihracat, üretim-ihracat, üretim-ihracat, kâr, kâr, kâr, kâr.... Para kazanmak istiyorsanız ihtiyacınız olan bu.. Doğru hisse, doğru fiyat, doğru zaman ve sabır...
Herhangi bir kişiye cevaben yazmadım. Şahsi fikrimdir, yatırım tavsiyesi içermez...
Egegübre liman genişletme ve vinç artı kapasite artışı ile alakalı video çekmiş paylaşmış.
Egeen şirketimizden böyle paylaşımlar bekleriz.
Nerede?
Yeni fabrika binası ve üretim artışları ve yeni müşteriler yeni teknolojilerle alakalı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Egeencilere gelsin
https://m.youtube.com/watch?v=mgmzj9...1s&pp=2AEBkAIB
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri