Son mohikan Dolar'da Ekonomide Ayen'de, Ateks'de, Alyag'da daha bir çoklarında yanıldın?
hayırlı olsun yeni ihale
Şirketimizin %51 bağlı ortaklığı Akdeniz Teknoloji Güvenlik ve Savunma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Afganistan Sivil Havacılık Otoritesi, Mikrodalga Bağlantı Sistemi'nin, VSAT'ın yedeklenmesi için tedarik hizmeti ile ilgili kontrat numarası NPA/ACAA/97/NCS-2057/ICB-Rebid olan ihalenin şirketimize verildiğine ilişkin ekteki karar ilanı yayınlanmıştır. İhale tutarı 1.415.000 USD (Sadece bir Milyon Dört Yüz Onbeş Bin USD)'dir.
Son Mohikan seni tanımzdan önce yazmıştım onu, tanıtım seni, bazı hisseleri yazılarına bakarak sattım mağdur oldum. Sayfana bak, yanılgılarını gör. Her yanılgında zeytinyağı gibi yeni alternatifler bulup kendini haklı çıkarmışsın. Ucuz uyanıklığa gerek yok.
Son Mohikan demogojiye gere4k yok. Yazdığında 2.92 yani satın demek istemişsin, şimdi 3 TL üzeri demek istediğim bu.
Bu mu KY dostu olmak ??? Siyasete kim takılıyor belli ekonomi daha kötü, döviz daha da çıksa bak bildim deyip sevinecek gibisin.
Yine beni avladı trade yapayım dedim 2.99 dan verdim uçtu. Neyse ky kazansın inşallah
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Yer İmleri