Sayfa 307/946 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Samimi söylüyorum ruh sağlığım bozuldu . İnsan evladıyım ben . Revami bu
    Aman hocam sağlığa dikkat,zarar konusuna hiç açmayalım o tam psikoloji bozukluğu yaratıyor.Suçlu aramaya gerek yok tüm suçlu bizim karaktersiz patron.Bizim işimiz karakteriz patronun yeni bir hikaye yazmasına kaldı.Ne zaman bizim karaktersiz yeni yalan yanlış bir hikaye başlatır ve bu hisse yükselirse bu sefer kesin vedalaşırım.Bende en son hikayeye kandım ve açıkta kaldım.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Aman hocam sağlığa dikkat,zarar konusuna hiç açmayalım o tam psikoloji bozukluğu yaratıyor.Suçlu aramaya gerek yok tüm suçlu bizim karaktersiz patron.Bizim işimiz karakteriz patronun yeni bir hikaye yazmasına kaldı.Ne zaman bizim karaktersiz yeni yalan yanlış bir hikaye başlatır ve bu hisse yükselirse bu sefer kesin vedalaşırım.Bende en son hikayeye kandım ve açıkta kaldım.ytd.
    O yüzden forum da devamlı hikaye pompalayanlara da bir iki laf siz edin, beni yalnız bırakmayın.

3.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    O yüzden forum da devamlı hikaye pompalayanlara da bir iki laf siz edin, beni yalnız bırakmayın.
    Daha öncede yazdım ve olumsuz yazanları eleştirmeyin dedim.Seni eleştirenler sadece alış ve satış fiyatı yazdığın için eleştirdiler çünkü insanlar burada psikoloji bakıyorlar.Bende foruma bakıpta alış satış yapılmasına karşıyım.Yoksa seni niye eleştirsinler.Herkes alabilir ve satabilir zaten forumdakilerin alıp satması ile hisse inip çıkıyorsa vay halimize.ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Söyleye söyleye 0,84 ü kemik direnç yaptınız ya helal olsun size
    Birde bu yazını hatırladın mı ? 0.84 geçilmeli diyen arkadaşa yazmıştın.Bizim karaktersiz psikolojiye de iyi oynuyor.Hisseyi uzun zamandır takip edenler teknik bilmese bile psikolojik olarak hareketlerini anlayabiliyorlar.Bende teknik ile uğraşmam ve sürekli al-sat yapmam ve internette birçok sayfada teknik bakabilirsin.Bizim hissenin tekniği de takdiği de karaktersiz patron..ytd

5. Ben tektudan kurtulmak istiyorum . İstiyorum da o benden kurtulmak istemiyor anladım . Dolar bazında hesaplamadim ama yüzde yüz Zarar vardır. Eeee. Böyle zararla nasıl olacak . Uzuncu oldum . Saygıdeğer ağa uzuncu yaptın beni bilesin bak en son brsan da 4 yılı aşkın bekledim . TL de maliyet 1 in üstü . Hesabı kendin yap ağam elini vicdanına koy . Yatırım tavsiyesi değildir . Al SAT tut tavsiyesi hiç değildir. Zira benim kafa gidik . Akıl makil kalmadı . Sonumuz hayrola.

6.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Ben tektudan kurtulmak istiyorum . İstiyorum da o benden kurtulmak istemiyor anladım . Dolar bazında hesaplamadim ama yüzde yüz Zarar vardır. Eeee. Böyle zararla nasıl olacak . Uzuncu oldum . Saygıdeğer ağa uzuncu yaptın beni bilesin bak en son brsan da 4 yılı aşkın bekledim . TL de maliyet 1 in üstü . Hesabı kendin yap ağam elini vicdanına koy . Yatırım tavsiyesi değildir . Al SAT tut tavsiyesi hiç değildir. Zira benim kafa gidik . Akıl makil kalmadı . Sonumuz hayrola.
    O ağa filan değil süzme bilmem nedir

Adam satma derdinde endekse baktığı yok

Sayfa 307/946 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •