Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 308/855 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 6927 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    BFREN,FMIZP,PKENT,KONYA,KENT gibi bedelsiz hisseleri arasında en düşük sermaye yüksek karlılık,en yüksek bedelsiz verme potansiyeli üstelik çok revaçta sektör ve en primsiz hisse senedi ....Bu sene sonuna kadar bedelsizlerin verilmesi gerekiyor dolayısıyla kartonsan ilk planda öne çıkıyor....Kimsenin dediğine bakmayın uçarmış kaçarmış düşermiş inanacağınız tek şey 153 bedelsiz verme potansiyeliyle kartonsan bize çok ciddi fırsat sunuyor....ytd

2. Nerde yazıyor o, bu yıl sonuna kadar bedelsiz vereceği? Yeni üyelerinden siniz sanırım Cart10'un[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by ÜNİ Yazıyı Oku
    BFREN,FMIZP,PKENT,KONYA,KENT gibi bedelsiz hisseleri arasında en düşük sermaye yüksek karlılık,en yüksek bedelsiz verme potansiyeli üstelik çok revaçta sektör ve en primsiz hisse senedi ....Bu sene sonuna kadar bedelsizlerin verilmesi gerekiyor dolayısıyla kartonsan ilk planda öne çıkıyor....Kimsenin dediğine bakmayın uçarmış kaçarmış düşermiş inanacağınız tek şey 153 bedelsiz verme potansiyeliyle kartonsan bize çok ciddi fırsat sunuyor....ytd

3. Cok kisa vadede momentum bu kapanisla hiz kesse de bence teknik olarak 540-545 bandinin altina sarkmadigi sürece yükselis trendine devam edecek gibi görünüyor..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her gün %100 yapsa yine taş atan olur burda.. Çok ilginç bazı şüpheli hesaplarda var galiba yoksa akıl alır gibi değil absurt mesnetsiz dün yazdığını bugün unutan yazılar temel analizle bilgiyle alakası olmayan yazılar doldu taştı Twitter da rakiplerden bahsedenler...vs

Neyse seyretmek lazım her bilgi beklenti yazıldı artık.. Bugün abd ye satış artışı ekstra bilgiydi onu paylaştım kimse umursamadı ama böylesi daha iyiymiş.

Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Her gün %100 yapsa yine taş atan olur burda.. Çok ilginç bazı şüpheli hesaplarda var galiba yoksa akıl alır gibi değil absurt mesnetsiz dün yazdığını bugün unutan yazılar temel analizle bilgiyle alakası olmayan yazılar doldu taştı Twitter da rakiplerden bahsedenler...vs

Neyse seyretmek lazım her bilgi beklenti yazıldı artık.. Bugün abd ye satış artışı ekstra bilgiydi onu paylaştım kimse umursamadı ama böylesi daha iyiymiş.

Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize

ben o bebeleri engelledim...Yuzde on uc gun Artsin dorduncu gun neden tavan olmadi diyenleri...yada endeks eksiyken artida kapattigi zaman biz yillardir beklioruz bubartis da ne ki diyenleri ))

bu yazima da cevap vermek isteuenlerin yazilarini okuyamicam sorry ))

de gidi de

6.  Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
    ben o bebeleri engelledim...Yuzde on uc gun Artsin dorduncu gun neden tavan olmadi diyenleri...yada endeks eksiyken artida kapattigi zaman biz yillardir beklioruz bubartis da ne ki diyenleri ))

bu yazima da cevap vermek isteuenlerin yazilarini okuyamicam sorry ))

de gidi de
    Soyle dusunuyorlar anladigim kadariyla..sanki burda pozitif birseyler yazilinca butun ky lar yigilacak ve hisse gitmeyecek korkusu ve tersi patrona ne pahasina sallandiginda da butun ky lar cil yavrusu gibi dagilacak ve tahta rahatlayacak..kimse olmayinca birileri cizip goturecek dusuncesi var galiba..ilginc gercekten..26 senedir borsada islem yapiyorum 15 sene de profesyonel anlamda calistim..en az 10 senedir de forumdayim..burda yazilanlari göz ucuyla okuyorum , ve degerli paylasimlari degerlendiriyorum tabi ama salt burdaki yorumlara göre al/sat yaptigimi hic hatirlamiyorum..herkese de tavsiye ederim..bol sans diliyorum herkese..uzun vadede duranlar dahil herkes mutlu olur kazanir umarim..

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Sayın sertol verdiğiniz Bilginer gerçekten değerli ben okuyorum ve de araştırıyorum Meltem hanım artık benden bıktı pak holdingi şimdi sürekli arayarak taciz ediyorum lakin gelin görün ki adam bildiğini okuyor

Şirketin yatırımcı ilişkilerinin ismini ezberleyen ve kendini o şahısa ezberleten yatırımcı doğru yoldadır tebrik ederim .. daha ilerisi gk a katılmak...

Bilgiler arasında acayip nöanslar var durdo patronu Alican bey aynı zamanda kasad başkanı o yanlış hatırlamıyorsam adam amerikaya tüm ambalajcılar birleşip girsek bile ufacık kalırız eğer abd de bize yönelirse 3 kat büyür Türkiye karton sektörü dedi
    ben o an geçen ay artış % 78 haberini hatırladım sonra bugün gelen bu ay artışı %101 haberini okudum yani abd yönelmeye başlamış devamı gelirse 3 kat büyürüz diyor adam...
    Zaten kartn geçmiş fk ortalamasının altında onu biliyoruz birde böyle bir gelişme var... Esg akımı var... Pandemi etkisi var... Vs

İnşallah yanılmayız ve inşallah Allah mahçup etmesin bizleri.
     Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sayın sertol verdiğiniz Bilginer gerçekten değerli ben okuyorum ve de araştırıyorum Meltem hanım artık benden bıktı pak holdingi şimdi sürekli arayarak taciz ediyorum lakin gelin görün ki adam bildiğini okuyor

Sayfa 308/855 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •