Sayfa 310/865 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. BFREN,FMIZP,PKENT,KONYA,KENT gibi bedelsiz hisseleri arasında en düşük sermaye yüksek karlılık,en yüksek bedelsiz verme potansiyeli üstelik çok revaçta sektör ve en primsiz hisse senedi ....Bu sene sonuna kadar bedelsizlerin verilmesi gerekiyor dolayısıyla kartonsan ilk planda öne çıkıyor....Kimsenin dediğine bakmayın uçarmış kaçarmış düşermiş inanacağınız tek şey 153 bedelsiz verme potansiyeliyle kartonsan bize çok ciddi fırsat sunuyor....ytd

2. Nerde yazıyor o, bu yıl sonuna kadar bedelsiz vereceği? Yeni üyelerinden siniz sanırım Cart10'un[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by ÜNİ Yazıyı Oku
    BFREN,FMIZP,PKENT,KONYA,KENT gibi bedelsiz hisseleri arasında en düşük sermaye yüksek karlılık,en yüksek bedelsiz verme potansiyeli üstelik çok revaçta sektör ve en primsiz hisse senedi ....Bu sene sonuna kadar bedelsizlerin verilmesi gerekiyor dolayısıyla kartonsan ilk planda öne çıkıyor....Kimsenin dediğine bakmayın uçarmış kaçarmış düşermiş inanacağınız tek şey 153 bedelsiz verme potansiyeliyle kartonsan bize çok ciddi fırsat sunuyor....ytd

3.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Bu yav.ağın onayı kaçtı kardeş...
    Dolar bazında bayağı aşşağıda

TL den gidersek 515-520 lere raslar

Tabi bence

4. Cok kisa vadede momentum bu kapanisla hiz kesse de bence teknik olarak 540-545 bandinin altina sarkmadigi sürece yükselis trendine devam edecek gibi görünüyor..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her gün %100 yapsa yine taş atan olur burda.. Çok ilginç bazı şüpheli hesaplarda var galiba yoksa akıl alır gibi değil absurt mesnetsiz dün yazdığını bugün unutan yazılar temel analizle bilgiyle alakası olmayan yazılar doldu taştı Twitter da rakiplerden bahsedenler...vs

Neyse seyretmek lazım her bilgi beklenti yazıldı artık.. Bugün abd ye satış artışı ekstra bilgiydi onu paylaştım kimse umursamadı ama böylesi daha iyiymiş.

Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın sertol verdiğiniz Bilginer gerçekten değerli ben okuyorum ve de araştırıyorum Meltem hanım artık benden bıktı pak holdingi şimdi sürekli arayarak taciz ediyorum lakin gelin görün ki adam bildiğini okuyor

7.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Her gün %100 yapsa yine taş atan olur burda.. Çok ilginç bazı şüpheli hesaplarda var galiba yoksa akıl alır gibi değil absurt mesnetsiz dün yazdığını bugün unutan yazılar temel analizle bilgiyle alakası olmayan yazılar doldu taştı Twitter da rakiplerden bahsedenler...vs

Neyse seyretmek lazım her bilgi beklenti yazıldı artık.. Bugün abd ye satış artışı ekstra bilgiydi onu paylaştım kimse umursamadı ama böylesi daha iyiymiş.

Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben o bebeleri engelledim...Yuzde on uc gun Artsin dorduncu gun neden tavan olmadi diyenleri...yada endeks eksiyken artida kapattigi zaman biz yillardir beklioruz bubartis da ne ki diyenleri ))

bu yazima da cevap vermek isteuenlerin yazilarini okuyamicam sorry ))

de gidi de

8. Foruma değerli bilgilerle katkı sağlayan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.. Lakin bu sünepenin şirketi karını 10 kat artırsa, fabrikasının altında altın kaynağı bulsa, kendisi istemediği sürece bilançoda GÖSTERMEZ...Bu kadar net...10+plus üye tecrübesi!!! Adamın Genel müdürü yılını hatırlamıyorum geçmiş yıl değerlendirmesi yapıp, PAYDAŞLARIMIZA en yüksek katma değeri sağlayacağız dedi[emoji16][emoji16][emoji16](2008-2009 olabilir) Çıktı utanmadan 200TL lik kağıt da 50 kuruş temettü verdi[emoji3][emoji3][emoji3] aradan yaklaşık 12 yıl geçti, biz haalennn en yüksek katma değeri bekliyoruz! Adam o kadar arsız ki, bu seneki temettü kesintisini sadece bizden yaptı.(yakın geçmiş) Daha ne düşüneyim bu .bnelikeri yapan için. İş ortaklıktan çıktı celladına aşık olma durumuna geldi. Bu .bne yüzünden psikolojim gitti... Az bile söylüyorum. Müstehak çünkü. Ula deyyuz, yedi sülalene yetecek parayı 5-6 şirketinden kazanıyorsun. Tradeden gelecek paraya mı kaldın. İnsanlar bunca yıllık emeklerini sana güvenip senin şirketine ortak oluyor. Diyeti bu mu olmalı... Yılların birikimi daha yazacak o kadar şey varki neysse......

Sayfa 310/865 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •