Türkiye'nin Libya'da BM destekli Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne destek vermesi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u rahatsız etti. Türkiye ile ilgili küstah sözler sarf eden Macron, Türkiye'nin Libya'da "tehlikeli bir oyun" oynadığını iddia ederek "Tavrımız sert olacak" tehdidinde bulundu.
Beyaz Saray Danışmanı Navarro: Çin ile ticaret anlaşması bitti demiş..
Kaynak: Bloomberght
Nato destek vermiyor. Fransa yamalı bohçadır, içerden karıştırılır. Mesela İtalyanlar, Sarı Yeleklilerle çok güzel karıştırdılar. Fransa, Mısır'ı kullanmak isteyecektir. Mısır ordusu sadece kağıt üzerinde, sayısal bir büyüklüktür. Aslında Mısır Ordusu esnaftır, son derece de hantaldır. Tsk,Mısır deniz ve hava kuvvetlerini, aynen İsrail'in yaptığı gibi bir gecede harcar.
Çin ve Hindistan arasında çatışmalar var. Savaşacaklar. Ben bunu 3-4 senedir yazdım durdum. Ve Tsk Afpak bölgesinde yani Çin-Hindistan-Pakistan-Sincan'da kullanılacak. Abd'nin 1000 askeri üssü var;Irak,Afganistan ve pek çok üssünü boşaltıyor. Buraları Tsk dolduracak. Bunu Rusya desteklemek zorundadır. Çünkü; Rusya ve Hindistan ilişkileri kadar iyi ilişki dünyanın başka hiç bir ülkesinde yoktur. Rusya-Çin ilişkilerinden çok daha iyidir.
Türkiye'nin gelecek 10 yıllık siyaseti ayarlanmalı, yoksa dolar diye bir sıkıntısı yoktur. Mevcut siyasi yapıyla olmaz.
@erefefik
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
https://www.nytimes.com/2020/06/18/h...ntibodies.htmlAli Ihsan Goker
@aihsan_goker
·
10s
Koronavirus geçirip iyileşen kişilerde oluşan antikorlar 2-3 ay içinde yok oluyormuş. Yâni sürü bağışıklığı diye bir şey YOK. Herkes bunu aklından silsin. Enfekte olup iyileşen bir kişi 6 ay sonra tekrar hastalanabilir ve bu sefer ölebilir. Hiç garanti yok
Tonla haber çıkıyor. Bence bu virüs nasıl çıktıysa öyle kaybolup gidecek. Türkiye'de bugün 300 bin test yapılsa günlük vaka 6000 çıkar. Ama yapılan testin güvenilirliği %55. Acayip bir durum.
@erefefik
Yer İmleri