Sayfa 309/459 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. 1 in altına indirmezsen srfszsn.....kytd....

2. arkadaşlar 17 ekim tarihinden bu güne kadar olan takasını tek tek isterseniz inceleyin derim sizlerde aynı sonuca ulaşırsınız.

sonuç:ellerinde daha baya mal var. ama ikinci dalga hareket ne zaman ve ne şekilde olacak onu bekleyip görmek lazım.
    sabır ve sağlık sizinle olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ALBATROS07 Yazıyı Oku
    arkadaşlar 17 ekim tarihinden bu güne kadar olan takasını tek tek isterseniz inceleyin derim sizlerde aynı sonuca ulaşırsınız.

sonuç:ellerinde daha baya mal var. ama ikinci dalga hareket ne zaman ve ne şekilde olacak onu bekleyip görmek lazım.
    sabır ve sağlık sizinle olsun.
    arkadaşım %5 in altına düşen kağıtların kap bildirim mecburiyeti yok.
    kısaca %5 altındaki hisseleride sattı elinde hisse kalmadı yandaşlarına aldırdıysa ne ala .
    resmi olarak galipin bu tahtada hissesi kalmadı.

4. aşağıdaki şirket kartına göre en son galip öztürk kendi hisselerini sattı aza kanaat etti.
    utanmış olmalıki metro şirketlerine bu tahtada zarar ettirmedi.
    şirket kartında görünenide dün sattı yarın şirket kartında galip öztürk adıda silinir.

5.  Alıntı Originally Posted by alitas46 Yazıyı Oku
    1 in altına indirmezsen srfszsn.....kytd....
    1in altınada iner dostum merak etme ama ölü kedisi olacak o yüzden bekliyorum bakalım nerden ve ne zaman sıçrayacak,ay sonuna kadar bu seviyelerde kalırsa yada biraz daha sarkarsa 20-30 bin lotluk para gelecek onu gömerim
    Ölü kediden sonra yüzünede bakılmaz
    Kesinlikle şahsi yorumdur dikkate almayın

6.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Dostum Avgyo sayfasında aşağıdakini yazmışsın şimdi bunu galibin kağıtlardan uzak durun kar ettirmez diyosun bi aldım kar ettim yine aldım diyosun

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    İyi okursan çelişkili bir durum yok, galip ky para yedirmez. Ben arada bir galibi tokatliyorum, yakalayınca.

7. Bence çok büyük bir zararına satan bile oh be demiştir. Ben avgyo da öyle hissetmiştim. 6 aydır halen sattığım fiyatta bile değil. Eğer ki bir hisse ky nın kucağına bırakılmış ve kimse çıkmıyorsa o hisseyi kimse kaldıramaz. Kısaca birdaha galip gelene kadar kuş ölü. Çok büyük zararı olanlar yine de mart nisanı beklesin derim. Ytd

Sayfa 309/459 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •