Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Tabi tabi haklisin mantiklisi o ama şuan bu dedigin gecerli degil cunku hedef belirlesem o fiyata gelse ortam gergin oldugundan suni yukselis olur biliyorsun şuan dunyada hala hiz kesmeden ve abdde vakalar ölümler arttigi için o tarz birsey belirleyemiyorum pegasus takibimde bi program var bende köpek baligi daha al sinyali vermedi son bi cizgi kaldi ondan sonra kademeli alima baslarim mesela bu olaylar basladiginda pegasus hedefim 35₺ den satmistim gecen seje o seviyelere gelince toplarim diyordum ama beklemek istedim sonuc ortada bu haftada dusus bekliyorum içhatlarda durursa vay hallerine ..
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini -1.833, ortalama tahmin ise -1.934 oldu.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +356 puan olurken, en düşük beklenti -7.000 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 27 analistin 1'i pozitif, 26'sı negatif açılış tahmininde bulundu.
Bu arada bist -1800 acilis bekleniyor forexte
Yer İmleri