acc çok hoşuma gidiyor uzun zamandır. elimde 4 hisse fon var. artık daha fazla bölmek istemiyorum. ( 4 bile fazla 3 farklı ideal idi aslında ) ama bölseydim 5. olurdu çok net.
acc çok hoşuma gidiyor uzun zamandır. elimde 4 hisse fon var. artık daha fazla bölmek istemiyorum. ( 4 bile fazla 3 farklı ideal idi aslında ) ama bölseydim 5. olurdu çok net.
Aft -7,42
Koca Portföy şirketleri ve Takasbank bile bölünme durumunun farkinda mi değil.
Bence siteden arkadaşların hazırladığı google finance dosyasını kullansınlar daha doğru hesaplıyor![]()
Merhabalar, salı sabah hesaplanan fiyat dediğiniz pazartesi kapanış üzerinden olmuyor mu? Satışta belirttiğiniz gibi?
Örneğin TKF için 13.00 öncesi alış T+1, satış T+2 belirtilmiş. Ben borsada salı yükseliş, çarşamba düşüş, perşembe ve sonrası artış bekliyorsam, tüm işlemlerin 12.55te yapıldığı varsayımıyla salı alış, çarşamba satış ve perşembe alış mı yapmalıyım? Teşekkürler
Maalesef bunların milyonlarca liraya veremediği hizmeti gönüllü olarak bile daha iyi yapacak insanlar var.
AFT ak portföy de tefaşdaki fiyat görünüyor. Bu saate kadar düzeltilmesi gerekmez miydi? Arkadaşlar hisse bölünmesinden bahsetmiş. Bir açıklama yok sanırım. Birisi bu fona satış verecek olsa mağdur olmaz mı? Bu nasıl bir anlayıştır ki.
Yer İmleri