Sayfa 297/1002 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Pazartesi sabah 10 da endesk fonuna emir girişi yaptım diyelim. Çarşamba günü fon alımı gerçekleşiyor. Fakat hangi günkü fiyattan gerçekleşir. Pzartesimi , çarşambamı.

Satarken ne zamanın fiyatından gerçekleşir.

Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Pazartesi sabah 10 da endesk fonuna emir girişi yaptım diyelim. Çarşamba günü fon alımı gerçekleşiyor. Fakat hangi günkü fiyattan gerçekleşir. Pzartesimi , çarşambamı.

Satarken ne zamanın fiyatından gerçekleşir.
    pazartesi sabah 10 da alış varsa salı sabahı fiyattan salı günü 14.30 da hesaba geçer. Satış ise 13.00 dan önce verilirse o gün kapanış fiyatından fonuna göre t+x günde 14.30 hesaba geçer.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    AES - AK PORTFÖY PETROL YABANCI BYF FON SEPETİ FONU bildiğim tek petrol fonu. Petrolde yukarı tredn oluşumu görüldüğünde bence portföyde olmalı.
    Kısa vade için nasıl görünüyor?

4.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Kısa vade için nasıl görünüyor?
    Son 1 Ay Getirisi%10,545583
    Son 3 Ay Getirisi%35,470333
    Son 6 Ay Getirisi %-28,449132
    Son 1 Yıl Getirisi %-34,752910
    Hem kur artışı hemde petrol artışı olduğunda güzel getiri verir. Son 3 ayda da zaten bunu yapmış.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Son 1 Ay Getirisi%10,545583
    Son 3 Ay Getirisi%35,470333
    Son 6 Ay Getirisi %-28,449132
    Son 1 Yıl Getirisi %-34,752910
    Hem kur artışı hemde petrol artışı olduğunda güzel getiri verir. Son 3 ayda da zaten bunu yapmış.
    neye dayanarak bunu soyluyorsunuz elinizde teknik veriler var mı?
    son 6 aylık veriler olagandisi veriler
    ikinci bi corona krizinde veya buna benzer olay olursa o son 6 ayda gordugunuz verileri tekrardan gorebilirsiniz

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Borsa uzun ve zorlu bir dip oluşum çalışması yapıyor. Faiz ve döviz bu dip oluşumunda belirleyici olacak . Bu süre zarfında hisse bazlı hareketler olacaktır ama genele yayılan bir yükseliş için daha zaman var diye düşünüyorum.
    viop tarafinda ayılar haziran ayında ettikleri zarari agustos ayında hayli hayli cikardilar
    eylül ayinda ayılar bogalar savaşı olacak
    ben sizin aksinize bogalarin agırlıklı savaşı kazanacagini düsünüyorum
    belli direncler var o direncler aşıldıktan sonra endeks rahatlar

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    neye dayanarak bunu soyluyorsunuz elinizde teknik veriler var mı?
    son 6 aylık veriler olagandisi veriler
    ikinci bi corona krizinde veya buna benzer olay olursa o son 6 ayda gordugunuz verileri tekrardan gorebilirsiniz
    arkadaşım olayı neresinden anlıyorsun bilmiyorum ama paylaştığım veriler tefastaki fona ait geçmiş veriler. Kur ve petrol artışı olunca iyi getiri verir demişim. Tersi durumda da zarar yazar. Var mı burada bir sıkıntı?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. viop kontratlarında garanti ve yapı kredi long teb short tarafta.. TEB’de long’a gecerse keyfimize degmeyin
    agustos ayındaki cöküsün baş mimari Yapı kredinin igrenc ve ortalıgı darmaduman ettigi robotuydu
    son 1 haftadir sığ hisselerde 1 aydır gorunmeyen MERRILL ortaya cikti ve alıcılı yonde pozisyon acıyor
    cuma günü vade kapanisi oldugundan ve teb kontratlarını yeni aya taşıdıgından endeks negatif yonde kapanis yapti

Sayfa 297/1002 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •