Sayfa 31/216 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by miko Yazıyı Oku
    39,94 kapattı gittikçe düşüyor 40 üstünde kurtulduğuma çok sevindim böyle giderse 10 ları görürüz o zaman tekrar alırım nasılsa müdahale eden yetkili yok ne ala mualla...
    Bugün 39,30 kapatmış düştükçe düşüyor.
    Borsa kumardır durmasını bilmek gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by miko Yazıyı Oku
    Bugün 39,30 kapatmış düştükçe düşüyor.
    Vakıf neden müdahale etmiyor?
    Borsa kumardır durmasını bilmek gerekir.

3. Hayır benim anlamadığım 42,50 den alanların ne özelliği kaldı bu işte?Hiçbir şey anlamadım ben bu işten.3 yılın sonunda ayrım yapacaklar mı sen ilk başta girmişsin senin ayrıcalığın var diyecekler mi?

4. Buradaki yanlış şu
    https://youtu.be/R5JELaz_KOg?t=79

İzlemeyenler için ilk sefer taban fiyat belirlenip bu fiyatın üzerinde açık artırma ile satılacak,

Satılamayan daireler ise 0 (sıfır) liradan başlayan fiyatlarla 2. kez çık artırmaya çıkacak kim ne verirse onun olacak.

Bu saçmalıktır. Böyle bir satış icra dairelerinde dahi yok.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. İYİ gunler. İki gundur limitli fiyatli satiş emri veriyorum hep iptal oluyor sebebi nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by Reis87 Yazıyı Oku
    İYİ gunler. İki gundur limitli fiyatli satiş emri veriyorum hep iptal oluyor sebebi nedir?
    bankada gayrimenkul risk prim sertifikası sözleşmesi imzaladınızmı aksi takdirde al-sat izin verilmiyor

7. Daha once sattim gercekleşti satış işlemi, fakat denedim ikidir satilmiyor. Sürekli düşuş sebebi ile olabilirmi? Borsaya bildirim yapiliyor fakat iptal oluyor. Limit fiyatli emir olmasindan olabilirmi?

Alıntı Originally Posted by Reis87 Yazıyı Oku
    Daha once sattim gercekleşti satış işlemi, fakat denedim ikidir satilmiyor. Sürekli düşuş sebebi ile olabilirmi? Borsaya bildirim yapiliyor fakat iptal oluyor. Limit fiyatli emir olmasindan olabilirmi?
    Yuksek fiyattan satis veriyor olmalisiniz. Piyasa fiyatli girerek serbest fiyattan satis girebilirsiniz.

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 31/216 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •