Sayfa 31/157 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Demekki neymiş her hisse senedi temettüsünü telafi edemiyormuş (TTKOM gibi) o halde her temettü veren hisse senedi kesin olarak telafi edemiyor. O yüzden bunu yansıtırken temettü verdiği için telafi etti noktasını ince bir çizgi koyalım ki olaylar karışmasın. Peki her temettü veren hisse senedi temettüsünü telafi etmiyor ise demekki bu işin temettü vermekle alakası yoktur diyebiliyorsak.

O halde diğer hisseler temettülerini nasıl telafi etti açıklıyorum;
    temettüsünü telafi edebiliyor olması için bilancosundaki karların iyi gidiyor yukarı gidiyor olması gerekiyor. saydıgın hisse senetlerinin bilancoları çok sağlam geldi. Yani hisseler ne kadar pirim yaptı ise hiç temettü vermesede aynı pirimi yine yapacaklardı.

TEKRAR UYARIYORUM ÇİMENTOLAR BU SENE SIKINTILI OLACAK
    Tamam, sağlam temelli çimento hisselerini ucuzdan almak icin iyi bir dönem o halde. Uzun vadeli temettu yatırımcısı da bu firsati beklemez mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    TEKRAR UYARIYORUM ÇİMENTOLAR BU SENE SIKINTILI OLACAK
    Neden ? Ben kaçırdım kusuruma bakmayın ? Zaten bunu koymam çimento alın demek değil
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Tamam, sağlam temelli çimento hisselerini ucuzdan almak icin iyi bir dönem o halde. Uzun vadeli temettu yatırımcısı da bu firsati beklemez mi?
    Ucuz= neye göre kime göre ucuzluk görece bir kavram ne kadar ucuzlayacağını bilemessin. bence bu sene sonuna kadar çimentolara ucuz demek için çok erken. sene sonuna doğru belki....

Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Neden ? Ben kaçırdım kusuruma bakmayın ? Zaten bunu koymam çimento alın demek değil
    yok biliyorum öyle demediğini ben yeri gelmişken hatırlatayım dedim.

Analizlerim bunu doğuruyor çimentoların bilancolarının %90 ı sıkıntılı geliyor.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

4.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Çimento hisselerini 2016/12 verileri ile kıyasladım. Oyak grubu başarılı, Sabancı fena değil gerisi de tabloda
    çimentocuların 3 aylıkları iyi gelmiyor (şimdiye kadar gelenler)
    6 aylıklar iyi gelecektir bence.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Ucuz= neye göre kime göre ucuzluk görece bir kavram ne kadar ucuzlayacağını bilemessin. bence bu sene sonuna kadar çimentolara ucuz demek için çok erken. sene sonuna doğru belki....
    Ne kadar ucuzlayacagini tahmin etmiyoruz ki.

Bu dönemde sıkıntı olacak diyen siz degilmisiniz?

Ben UV temettü yatırımcisinin mantığına uygun birşey söylediğinizi belirtiyorum ana fikir olarak.

6.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Ne kadar ucuzlayacagini tahmin etmiyoruz ki.

Bu dönemde sıkıntı olacak diyen siz degilmisiniz?

Ben UV temettü yatırımcisinin mantığına uygun birşey söylediğinizi belirtiyorum ana fikir olarak.
    ajmak için iyi bir fırsat dediniz bende henüz erken ne kadar ucuzlayacagını bilemeyiz o yuzden sımdıden alırsanız sıkıntılı olur sene sonuna dogru tekrar bakılır dedim.

Uv yatırımcısı her halukuarda almıyor dıye bılıyorum.

Ancak uv "temettü" yatırımcısı her halukuarda alıyor olabılır ;) ona bırsey dıyemem :D
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

7.  Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    çimentocuların 3 aylıkları iyi gelmiyor (şimdiye kadar gelenler)
    6 aylıklar iyi gelecektir bence.

hangi gerekçeye göre 6 aylıklar ıyı gelebilir ?

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    hangi gerekçeye göre 6 aylıklar ıyı gelebilir ?
    genelde 6 aylıklar daha iyi gelmiş

Sayfa 31/157 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •