Marjinal olana kurdele takacaklar sanirim filmin sonunda kim kimi kandiriyor biri bana aciklasin
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marjinal olana kurdele takacaklar sanirim filmin sonunda kim kimi kandiriyor biri bana aciklasin
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşverin gereksiz kafa yoruyorsunuz bence bu hisse.net camiasında herhangi bir hisseyi 10 yıl boyunca satmadan elinde tutup sadece temettüsünü alan var mı ? Eğer varsa en sağlıklı değerlendirmeyi o yapabilir onun haricinde ki değerlendirmeler kuru bir gürültüden öteye gidemez temettünün değerini 10 yıl önce Adana çimento alıp bu zamana kadar hiç satmayan bilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
twitter : https://twitter.com/uvykripto
Helal olsun acaba 15 yıl boyunca neden satmamış o tanıdığınızı bulup iyicene bir incelemek hatta ve hatta bir kadavra olarak bizlere ve bizden sonra gelecek olan temettücü arkadaşlara örnek olsun diye bu sitenin başucu na yerleştirmek lazım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
twitter : https://twitter.com/uvykripto
Benim de bir tanidigim var.
43 senedir Aygaz tasiyor hala.
Adam bir efsane benim gozumde.
24 yasinda hukuk fakultesinden mezun olup biraz para kazanmis ve baktim bununla o zamanlar kotu bir daire alabiliyorum dedi hic bulasmadim gittim Aygaz aldim, bir kac sene sonra baktim ki sadece temettusu ile beni en guzel yerlerde yasatiyor, tatil yaptiriyor satmayi artik dusunmez oldum, her sene temettusunu aldim ve harcadim. Akranlarim gibi ev, arsa emlakda hic gozum olmadi. Cok da memnunum dedi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aynen 43 sene ve tek kagit son 5 seneye kadar.
Adam egitimli ve hic kimsenin borsadan haberi yokken, herkes ev arsa derdinde iken gidiyor ve bir kac senelik avukatlik gelirini Aygaz'a yatiriyor.
Zaman icinde de bu tecrubesi sayesinde kagit seciminin cok kolay oldugunu ogrendigini soyledi.
Sadece iki kriteri var imis.
1. Sahibi kim?
2. Temettu veriyor mu?
Bu olmazsa olmaz iki kriterden geceni alabilirsin dedi.
Sahibi guvenilir olacak, karini paylasacak.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu iki kriterin altına imzamı atarım. [emoji106] [emoji106] [emoji106]
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri