Sayfa 310/1001 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Niye yalan diye yazıyorsun, ben kanaatimi yazdım. STFA ve Nurol, Koç da yandaş o zaman.
    Bu kanaat belli bir dusunce sistematiginin urunu.

Biz bunlara troll diyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Turkiye'nin savunma sanayiini dusunen akil, TSK'nin kozmik odasini Feto'ye teslim etmez.
    Devrim arabalarını kimler engelledi? Ya da 1979'da Taksim'i kimler taradı, sonrasında 12 eylül olmuştu. Uğur Mumcu ve Necip Hablemitoğlu'nu kimler öldürdü? Eşref Bitlis'i kimler şehit etti? Tonla yazarım.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu kanaat belli bir dusunce sistematiginin urunu.

Biz bunlara troll diyoruz.
    Ayrica, orada yalanlardan kast edilen, siyasi bir kadro, kisiler degil.

4.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun, stentle iş kurtulmuş, limon-sarımsak kürüne muhakkak bir göz atın, bitkisel beslenmeye ağırlık verin :

https://www.hurriyet.com.tr/mahmure/...alari-35113291
    Hayır. Sarmısak limonu taze almak daha faydalı.

Bisiklet diyorum ısrarla..

https://www.haberturk.com/saglik/hab...-sonuc-veriyor

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ayrica, orada yalanlardan kast edilen, siyasi bir kadro, kisiler degil.
    Konu karışmasın biz beton ekonomisi ile savunma sanayi ilişkisini anlamaya çalışıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. bilimsel araştırma yapan dünya liderinin ülkesi, komedi

Gariban işi aşı çalışılmaz!

Öztürk’e soruyorum, peki daha fazla para verilse, çalışmalarınıza bunun ne desteği olacak?

Yanıtı: “Şimdi 20 fare ile test yapıyoruz, daha fazla para olsaydı 500 fare getirirdim ve tüm olasılıkları hızla denerdik..â€

Bir de, her zaman duyduğum bildiğim bir konu yine karşıma çıkmaz mı: “Araştırmalarımız için gerekli malzemelerin yüzde 95’ini dışarıdan ithal ediyoruz. Hem yüksek paralar ödüyoruz hem de bir ay sürüyor gelmesi.â€

Demek hikâyede bir değişiklik yok.

3 bakanlık bu işi çözer

Diyor ki Öztürk: “Devlet Ar-Ge için reaktiflerin ithalatını serbest bırakmalı, gümrükte takılıyor, vergisini ödeyin diyorlar, devlet bir eliyle verirken diğer eliyle de verdiğini geri alıyor! Türkiye Ar-Ge’de bir yerlere varmak istiyorsa makine, teçhizat, reaktif ne varsa sıfır vergi ile ithal etmeli.. versin bize ithalat yetkisini...â€

Sodyum klorür dahil her şey ithal. Ar-Ge’de kullanılan saf alkol bile ithal ediliyor. Ar-Ge için tüm temel ihtiyaçlar için yüzde yüz yerli üretime geçilmeli...

Devlet, hükümet, bürokratlar güvenmiyor. Aslında üç bakanlık, Maliye, Sağlık ve Sanayi Teknoloji bir araya gelse hemen bir kararname ile bu engelleri kaldırabilirler.

Öztürk’ün bir önerisi var, “en azından öne çıkan araştırma kurumlarına, mesela 20 sine bu yetkiyi tanısınlar...â€

Betoncu tayfanın anlamadığı mok yok. Her işi hallederler.
    Usd/Try 6.8529

Sayfa 310/1001 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •