Sayfa 310/997 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Ya adam hristiyan sa ve vaftiz için şarap gerekiyorsa bir çok yabancı ülkenin müslümana gösterdiği saygıyı biz o hristiyandan esirgeyelim mi. saygı yalnız kurnaz geçinenlerin talebi.
    Alkolu migros metro satıyor. Ha bu şekilde burada yeri ve zamanı değil. Takunya satmıyorlar cüppe satan yer kapalı mı diyek.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alkolu migros metro satıyor. Ha bu şekilde burada yeri ve zamanı değil. Takunya satmıyorlar cüppe satan yer kapalı mı diyek.
    17 gün boyunca yasak metro ve migrosta da

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    müslümanların çoğu islamiyet'in ilk döneminde içkinin dinen "yasak" olmadığını bilmez..
    Şarap ilk anda yasak değildi. Bu ülkede başka dine inanın insanların hiçe sayılarak böyle bir karar alınması yanlış.

4. Ya hu bunların neresi düzgün mu böyle bir karar alsınlar. Benim önem verdiğim nokta. Sonuçta akp yi gönderecek asgari bir noktada birleşip bir birbirimizin yaşam biçimine inancına giyimine karışmamak gerekir. İsteyen cüppe giyer isteyen mini etek.

5. Bu robotu iyi izleyin derim.
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT (bu BOFA hiç alış tarafında olmayacak mı! eskiden son saat alırdı!)
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın ABKA borsa ile ilgili yorumlarınızı ilgi ile takip ediyorum...faydalanıyorum da.

bilgi notları olarak bir kaç yer adı ve bilgi ileteyim.

bir kaç gün önce kayseri de dahiliye uzmanları pandemi de görevlendirildi. Dahiliye de randevular galiba iptal edildi. Tüm dahiliye uzmanları 8 saat vardiyaya geçti. yanılmıyorsam bir poliklinik binası yatak konulup servis haline getirildi.

istanbul Haseki de tüm hastane pandemi hastanesi yani göz hastalıkları servisinin tamamında corona hastası bakıyor.göz ameliyatı sonrası gerekebilecek yoğun bakım boş yatağı yok.

istanbul da bir çok çocuk uzmanı 2 doz aşı olup aşıdan öncede ilk tur corona geçirmişken 2. kez corona geçirip bu sefer birde hastanelik hatta yoğun bakımlık oldu.

Yani nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama pandemi hastanesine dönüştürülmüş hastane demek göz uzmanından enfeksiyon uzmanına dermatoloji uzmanından göğüs hast uzmanına tüm doktorların ve tüm hastanenin corona bakması demek.

yazabileceğim daha fazla doğru ve kötü haber ve bilginin kimseye faydası yok.

Sen yine viop yaz ben feyz alayım. saygılar...
    ANKARA da yaşıyorum.ve 10 a yakın doktorundan sekreterine kadar yakın akrabam var.Ziyaretlerine giderim ve kendi anlattıkları-gözlemlerin:

tahminen bir milyon sağlıkçı var.bunların %20 sinin sıkıntılı ortamda çalıştığını biliyorum.ha münferit veya %20 lik dilim,zaten bende ona katılıyorum.

mesela 24 saat çalışıp 3 gün dinlenen ve nöbeti gayet rahat geçen de var.ankarada pandemi hastanesi var.normalde branş hastanesi ..24 servisin 3 tanesi covid. ...oraya da sırayla hekimler sırayla gidiyor.

.İnan hastanede hayat gayet olağan devam ediyordu.(covid ser. ve yoğun bakımı istisna tutuyorum)

o hastanenin tetkik sayısı vs. ve gelen acil-pol. hastası çok düştü..çünkü hastalar corona oluruz diye gelmiyor.

bunun gibi çok örnek verebilirim.%20 lik dilim cidden fedakarca ve sıkıntılı ortamda çalışıyor.

vaka en zirvedeyken misalde çok doğru ı değil.2020 mayıs-ekim ayında bile basit göz ameliyatları yapılmadı.basit diş tedavileri bile yapılmadı..o zaman vaka sayısı diplerdeydi ..hayat gayet olağan gibiyken bile bunlardan imtina etmeyi anlamak zor.

gecenlerde forumda bir arkadaşta kronik rah. dolayı sürekli hastaneye gittiğini ve buna benzer gözlemlerde bulunduğunu ifade etmişti...

sağlıkcılarla problemim yok ALLAH EKSİKLİKLERİNİ GÖSTERMESİN ama iltifatta ve hicivde: İFRAT-TEFRİT YAPILMAMALI.
    Son düzenleme : ABKA; 27-04-2021 saat: 21:33.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SP 4193 gördü.

4300/4500 de azgın ayılar bekler.. şurada %3-6 daha yapar..

her halde mayısa kadar yatay-yukarı gidecek...SONRA......??????????
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sabah demiştim ..2 for. var diye.
    o dediğiniz ilk formasyondu.ÇANAK-KULP..

olursa hedef epey yukarı.

ama 2 li tepe olursa 7.50
    SP500 düzeltme yapmadıkça ÇANAK KULP bence zor...

ama global risk artar da SP500 %15-20 lik düşüş yaparsa.....

8. Sağlıkçılara istifa hakkı versinler maddi problemi olmayanı istifa eder yakında. Bunun terörle mücadele eden asker yada polisten hiç farkı yok. Ha istifa etmeye leylim hastaya nakışı da eskisi gibi olmaz. Ona göre dikkat ediniz.

Sayfa 310/997 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •