Sayfa 311/469 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Ünal bey bu adam bankaları dediğiniz gibi dolandırabildiyse valla ödüllere layık bu bankalar kan emici vampir bunlara yapılanlar az bile kalıyor ama bizim gibi garip gulaba küçük yatırımcıdan aldıkları boğazına takılır inşallah yemek nasip olmaz.

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ünal bey bu arada fabrika üretim yapılıyor mu bilginiz varmı?

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Ünal bey bu adam bankaları dediğiniz gibi dolandırabildiyse valla ödüllere layık bu bankalar kan emici vampir bunlara yapılanlar az bile kalıyor ama bizim gibi garip gulaba küçük yatırımcıdan aldıkları boğazına takılır inşallah yemek nasip olmaz.

O bankalar zarar yazıyorlar bu paraları. Ödeyecekleri vergiden düşüyorlar. Böylelikle devlet zarar ediyor. Sonuç olarak senin devletten alacağın hizmet aksıyor. Aksaklık gitsin diye zam yapılıyor. Sonu yine sana geliyor. Bankaları dolandırdı diye sevinme bence. Fabrika çalışıyor. Müjdat bey fabrikada imal ettirdiği yaklaşık 20 adet dev (konteyner) jeneratörün reklamını yapıyordu bir aralar. Fabrika bir uçtan öbür uca imalatta idi. Halen de durum öyle.

ünal Guest
    Bu size verdiğim bilgiler, derleme toplama değildir. Bu borçlar nasıl ödenecek, üretimle vs ile olmaz dediğim zaman, Müjdat beyin bana söylediği sözlerdir. Yani bu borçlar varlık şirketine devrolacak, en fazla %10 u kadar para ile kapatacağım sözleridir. Bu paraları aldın ne yaptın kısmına da bir açıklama getiremedi, lafı başka başka yerlere çekti. Şimdi bu sözleri devletim benden şehadet et derse orada da ifade ederim. Müjdat bey yok demedim der ise, 2 şahidim daha var. Mesut Kemal ULU ve Barış ULU. Bilmem anlatabildim mi? Bu adam zora düşmüş, işleri ters gitmiş bir sanayici değildir. Hesapla kitapla borç alıp kapatmayıp, varlık şirketleri vasıtasıyla Aldığı borcu %10 a kapatmaya çalışan uyanık bir anadolu çocuğudur.

5. Ünal bey çaresizce beklemeye devam edecez elimizden gelen bir şey var oda dua şahsım adına ne dava açacak bilgi ve belge birikimim var nede maddi gücüm var. Ama yinede şansınızın ve mesut beyin bu dava ile alakalı bizlere karşı samimiyetinize güveniyorum ve her zaman yanınızda olurum maddi olarak çok fazla elimden bir şey gelmesede dualarımı eksik etmeyecem...

borsa dışında yapılan işlemlerin altı aylık takası

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Müjdat bey yok demedim der ise, 2 şahidim daha var. Mesut Kemal ULU ve Barış ULU. Bilmem anlatabildim mi? Bu adam zora düşmüş, işleri ters gitmiş bir sanayici değildir. Hesapla kitapla borç alıp kapatmayıp, varlık şirketleri vasıtasıyla Aldığı borcu %10 a kapatmaya çalışan uyanık bir anadolu çocuğudur.
    Jeton biraz gec dusmemis mi unal? Sahide mi gerek varmis?

Sayfa 311/469 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •