Sayfa 311/774 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Geçen hafta en altta yazan "peki" ( yanında 2 tanede gülücük var ) yüzünden 1 hafta ceza aldım evet sadece peki yazdığım için.
    Neyi nasıl kiminle tartışalım burda. kafadan 10-0 yenik başlıyorsun....

Sayın Omaha,

hisse.net : Ekonomi ve Borsa Forumu nda kurallarımıza uymayan bir gönderiniz olduğunu haber vermek istiyoruz. Forum kurallarımızı http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=448 adresinden okuyabilirsiniz.

Sebep: hissenete yakışmayan üslup
    -------

-------

Bu uyarı nedeniyle foruma girişte göreceğiniz ilk mesajda belirtilen süre kadar forumda yazamayacak ve üyelerin yararlandığı ayrıcalıklardan yararlanamayacaksınız.

Kurallara uymayan yazınız :
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=91615
    Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Kimse kimsenin veliahtı değil.
    Ama şimdi seçim olsa en dürüst politikacıya oy veririm. Bugün dediğini yarın unutana değil.
    Bu a veya b partisi değil.
    Kim çalmadıysa, millete yalan söylemediyse o oyumu hak eder.
    Kararımız hayırlara vesile olsun.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    peki
    Saygılarımızla,
    hisse.net : Ekonomi ve Borsa Forumu

fornaks Guest
    sn.british

lütfen yazılarınıza devam edin engizisyon mahkemeleri kıvamında insanların düşüncelerini umursamayın.
    dürüst ve omurgalı insan anlamını bilmeyen insanların eleştirilerine kulak asmayın.

maaşlı trolleri kafanızı hiç takmayın.
    elbetteki NO

3.  Alıntı Originally Posted by fornaks Yazıyı Oku
    maaşlı trolleri kafanızı hiç takmayın.
    elbetteki NO
    İşte 15 yıldır ikincilerin birinciler hakkında ki yorum görüş fikir ve analizleri.( hep aynı telden 15 yıl hiç 1 şey değişmemiş ) neden hep 2. olduğunuzu biz anladık da siz hala anlayamadınız....

fornaks Guest
    ( hep aynı telden 15 yıl hiç 1 şey değişmemiş )

işte bu yüzden Siz zaten cevabı vermişsiniz.(15 senedir iyiye giden hiçbir şey yok) yol ve köprüyle ölçü olmaz. Yapılanları da zaten sattınız. Bizden olan , bizden olmayan direk bölerek başladınız.Halen bölmeye devam ediyorsunuz. Unutmayın siz de etten ve kemikten siniz bizde öyle . kendinizi fazla abartmayın 1 yapılanı 10 sayıyorsunuz, 10 yaptığınızı 1 sayıyorsunuz. Yanlışlıkla veya bilmeden Bank asyada hesap açanların hiçbir hakkı yok. Ama siz Hocam diyenler , aynı masada yemek yiyenler ,beraber yürüyenler. Sadece KANDIRILDIK cümlesiyle sütten çıkmış ak kaşık oluyorsunuz. Bu nasıl adalet ?

5.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    İşte 15 yıldır ikincilerin birinciler hakkında ki yorum görüş fikir ve analizleri.( hep aynı telden 15 yıl hiç 1 şey değişmemiş ) neden hep 2. olduğunuzu biz anladık da siz hala anlayamadınız....
    anlasalar anavatan da siyaset okadar guzellesir ki.anarsist kafa nin hala ulkede ekmek yemesi inanilir gibi degil.

6.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bu vatanın bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütünün alenen ve isteyerek ve bunu beyan ederek sözcülüğünü ve siyasi temsilini yapan bir partinin artık o noktada gazi mecliste bir meşruiyeti söz hakkı kalmaz beyler kendinizi kandırmayın.

yüce meclis bu vatanın bekaası içindir bu bütünlüğü tehdit eden unsur seçilmiş bir parti dahi olsa burada bir istismar vardır ve düzeltilir.

yani hdp nin meşruiyetinden inanarak bahsettiğinize hiç inanmıyorum. zorlamayın bölücü bir partiyle yan yana duruyormuş pozisyonundan ivedilikle kurtulun. tabii iyi niyetliyseniz ?

bu ülkede kürt vatandaşlarımız için tek seçim alternatifi olacak siyasi parti hdp değildir ve asla olmamıştır.

hdp nin mazisi batı dayatmasıyla ab ktiterleri dayatmasıyla mecliste pkk nın alenen temsili için icat edilmiş bir siyasi projedir.

gazi mecliste benim bayrağım altında milletvekili yemini edemeyen bir art niyetli bir hareketin hangi meşruiyetinden bahsediyorsunuz yapmayın !

hdp terör örgütü sözcüsüdür amacı bellidir. bu pkk temsilcisi siyasi hareketin türkiyeyle türk milletiyle hiç bir zaman ulusal manevi milli değerlere saygılı müsbet bir bağı olmamıştır. bunu iyi düşünün elinizi vicdanınıza koyun.

bak son dört yıldır 5 bin mehmetim 5 bin polisim genç fidanlarım batı taşeronu bu oluşum yüzünden şehit düştü toprak altında, sana vergi vereceğim sana maaş vereceğim gelip bana mecliste pkk yı meşrulaştıracaksın pkk yı anlatacaksın almanyada benim aleyhimde miting yapacaksın toprak isteyeceksin vs.

yok öyle yağma, saf değiliz aptal hiç değiliz, hdp bu memleketin bu milletin partisi değildir neyi hak ediyorsa onu bulacaktır.bunu tartışmak bile gereksizdir.

saygıyla
    Elinize,sağlık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    asıl trollük kendilerine yakışır, cafe trend ve burada üç beş kişi resmen aynı mekanizmadan yönlendiriliyor gibiler, almanya hollanda abd ypg hdp fetoş trolü gibiler, vatana millete devlete dine hilale peygambere paso sövüyorlar ,hiçbir milli ve manevi değere saygı duymuyorlar yaydan fırlamış gibiler, allah ıslah etsin diyorum, eleştirirsin medeni ölçülerde ama öyle değerler vardır ki vatan bayrak millet makam gibi, haddini aşarsan suç işlersin, ama kim denetliyor bilmiyorum ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by kapadokyalı Yazıyı Oku
    Elinize,sağlık.
    gerçekleri ve yazılması idrak edilmesi gerekeni yazdım, artık vicdanlarına bırakıyorum, hepsi yetişkin insanlar neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar ama mahsus yapıyorlar, resmen vatan millet düşmanlığıdır bu yaptıkları ve bu saldırganlıklarının hadsizliklerinin bir bedeli olmalı,dünyanın hiçbir yerinde yok böyle bir ihanet özgürlüğü, devletime milletime orduma askerime dinime diyanetime sövemezsiniz kardeşim, gidin maça deşarj olun.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Sayfa 311/774 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •