-
Yok sn tahminci yahu gözlerimle gördüm hiç kimsenin ayakkabısı yok,zengin olacağız,dünyanın ayakkabısını satacağız,gözümle görmesem yazmam.O iş bende siz merak etmeyin
))))))))))))
-
Ama aksi durum olursa yaz geliyor alırız iki çift şıpıdık terlik giyer gezeriz ne olacak.Ölümlü dünya dert etmeye değmez.Oynayıpta kazanmaya en yakın olasılık oynayıp da kaybetmektir,en sıkıcı durum oynamayanın ki
))))))))))
-
Bu şirket dürüst yatırımcı dostu bir şirket olsaydı gelecek bilanço sonrası tüm hissedarlar bayram yapardı. Bakınız ISGYO bilançodan sonra ne güzel hareketler yaptı. Patron hisselerinde kazanma olasılığın zar atarak kazanma olasılığınla aynıdır. O ayakkabıları satacak kişi siz olsaydınız kesin satardık bundan eminim. Ama satacak kişi bu (yatırımcı dostu
) şirketin patronuysa Afrikalılara ayakkabı satmak yerine Afrikalıları köle pazarında satmayı tercih edebilir
-
Sn tahminci ben duydum adam kırklanmış ,tövbe etmiş,bundan sonra yemin billah çakallığa son vereceğim demiş,son bir fırsat deyip yalvarıyormuş,bakalım bilançodan sonra belki kendini affettirir,umutsuz yaşanmaz ki,hele borsada umut çok mühim
))))))) Kısmet diyelim.
-
Bu afrikalıları köle yapma işini demiyeydiniz iyiydi,bizim müşteriler sakata gelir onlar zincir kullanıyor ayakkabı kullanmıyorlar ki,sektörü öldürür bu yeni gelişme valla.
-
Tövbe ettiyse o ayrı tabi
-
Etmiş etmiş sıkıntı yok,bu arada rusya krizinin etkileri hafifliyor,bilanço sonrası çarşamba yeni bir kötü haber duymazsak kağıdın kendini toplaması mümkün.
-
Yarın akşam saat 5 ila 6 arası hareketler mühim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri