Sayfa 311/440 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Gold Rush

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ben geldim

Olan oldu ve hastalandım.. Yanaklarım kıpkırmızı şu an.. Ve yarınki randevum iptal.. İkinci defa ektim arkadaşımı.. Çok maçubum..
    Yakin cevremde uc kisinin PCR testi pozitif cikti.
    Kendine iyi bak kelebek.

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ben buraya (ya da başka bir yer farketmez) neden sürekli yazıyorum.. diye sordum kendime hep..

Neden yazıyorum.. Sürekli hem de.. Durmaksızın..

Ve bu akşam anladım
    Bittabi ..... icin

Unutmadan; en sevdigim cicek, bugday tarlasinda ikindi ruzgariyla salinan gelinciktir.

3. Sn Dore, enişten dileklerimle çok keşbiş ossun, en kısa sürede sizi tekrar sahalarda görmek isteriz. Sayım yapardık ama neyi, nerede ve nasıl sayacağımızı da bilemiyoruz.

Hasta olunca en değerli şeyin sağlık olduğunu anlıyoruz ama iyileşince tekrar parada karar kılıyoruz. İnsan nankördür.

Herkese musmutlu, sevgi ve saygı dolu, bol kazançlı sağlıklı günler dilerim. Esen kalın.

İkinize de teşekkür ederim.. İyileşicem inşallah

Sayım yapamasam da mantığım şunu diyor.. Ellerinde çok long var.. Vade sonu olduğu için bunların kapanması gerekiyor.. Kapanınca da otomatik düşmez miyiz?

Yani sesli düşünüyorum.. Şu an hiçbirşey bilmiyorum..

Sayım yaptım Aralık vade.. Sınırları çizdim ama lot sayısı büyük hareket için şu an yetersiz..

Bu longların vade sonu kapanması için endeks yukarı mı çıkar yoksa aşağı mı düşer..

Vallahi merakla bekliyorum.. Bilgisel bir deneyim olacak benim için..

Palaya bir adım daha yaklaşıcam..

Long kapamada short açılması lazım.. Yani aşağı düşmeli.. Beklentim o.. Ama pala ne yapacak önemli olan o

İzliyorum..

Eğer ki tahminim tutar ise.. Ne yapar eder her gün sayımı yapar ve net lotu belirlerim.. Vade sonu hareketi için

Arkadaşlarımla buluşsam bile 1-2 saat müsade ister yaparım sayımımı

Ya da hafta içi akşam kimseyle buluşmam..

Sayfa 311/440 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •