Sayfa 311/346 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon
Arama sonucu : 2768 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. 0 ziyaretçi, dağılabilir siniz mı demek istiyor acaba.. ytd

2. İnanmayanlar gitti. Ytd

3. Bir ruh hastası, şizofren ile karşı karşıya olduğumuzu unutmayalım, gözü karardı mı herşey mümkün. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sıfır ziyaretçi hakkaten tuhaf, 2 gündür kimsenin dikkatini çekmemiş,
    Demek ki sessiz ve derinden gidiyor
    Hamdım Piştim Yandım

5. Yalnız bofa bugün ters tarafta! Alnus yok kokan adam yok, kaynana burada çok konuşan o ben oluyorum. Bofa karşı taraftan bir salsa kendini, keşke. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Milletin dikkatini cekcek hal mı kaldı o millette. Tövbekar etmiştir bu milleti. Borsadan kusturmustur.canli canlı yaşadık, esozcan abi bile ben böyle borsanın içine der gibiydi. Ytd

7. Endekisi bilmemde esozcan abi bu tahtada çok iyi,
    Buraya geldiği zaman hep dipte geliyor.
    Birde tepede gelen birini bulursak tamam
    Hamdım Piştim Yandım

8. https://share.google/zu7J8WLWvri2d8x4u
    Tövbekar oldum gelsin. Ferdi Tayfur dan.
    Bu arada güllü de vefat etmiş, Allah rahmet eylesin.

Sayfa 311/346 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •