Sayfa 311/359 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by Tenessih Yazıyı Oku
    25senedir, önünde iki yol olunca shortu seçiyosun
    suc bende degil....KADER ISTIYOR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    guzeldi bitanem....

INSALLAH....ben almis olanlara satmayin diyorum....18 tl den ben alirkende satmayin....kaart en az 300 E gidecek...onumuzdeki 5 yilda....

2.1 trilyon TL. Şunuda yazalımda şuraya. Millet 300 falan hayali kurarken hesap kitap etsin. Gerçi zor ama. Hadi biz görevimizi yerine getirelim.Şimdi borsanın devleri kabaca 150 350 milyar tl bandında PD inden fiyatlanıyor. QNB yi es geçtim. Asels son dönem atak yaptı GARAN da aşırı şişirildi BANKACILIK ENDEKSİ için. Bu 3 ü dışında 10 Milyar dolar da firmamız yok gibi bir şey. TR ekonomik büyüklüğü nedir 1.4 trilyon dolar. Sen 300 tl fiyat biçiyorsun da DOLAR a ne kadar biçiyorsun. Geldiğimiz nokta ortada. Son 2 senede nas politikaları ile nasıl şişirildiğimiz ortada. Bu halde bile en baba şirketlerimiz 10 milyar dolar PD in altında.

Alıntı Originally Posted by Tenessih Yazıyı Oku
    25senedir, önünde iki yol olunca shortu seçiyosun

SEVGILI MATHIAS....

bu grafimi kaydet....yeri geldimi geri getir....

BEN....eregliyi.....18 tl ila 12 tl araliginda alacagim....USTUNDEKI HICBIR RAKKAMA ALMAM....grafimi incele....

ve GRAFI SAKLA....gunu geldimi getir as....ve deki....kuzu...uzat ellerini yaliyayim....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. Emmi 300 olsunda 18 olmasın yaw

Kaç aydır ilk defa bi hisse aldım maiyet 23

18 tl inerse yıpranırım adamlar kamyonla mal alıyor belki teknik dışı bir hikaye vardır

6.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi 300 olsunda 18 olmasın yaw

Kaç aydır ilk defa bi hisse aldım maiyet 23

18 tl inerse yıpranırım adamlar kamyonla mal alıyor belki teknik dışı bir hikaye vardır
    27 üstü gider bu .

7. Bende dün 26.50 verdim.gotumuz yemedi bugün almaya .hafta sonu riskini alamadım .

Sayfa 311/359 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •