Sayfa 311/570 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Adalet bakanı hergün twete atıyor Türkiye hukuk devletidir diye bir sürü gökçek ailesiyle ilgili iddia var belgeli neden hukuk işlemiyor.
    Ucu onlara dokunur o yüzden. Zaman aşımına oynuyorlar.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    23s
    Yusuf Güney: "İnsanlığı kurtarmaya çalışmaktan vazgeçtim."

üstüme döküyordum kahvemi bizim trump ta bu
    Bende sadettin saranın seçildiği gün 57 yıllık sevdamı askıya aldım
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Abi söylenti çıktı YSK binasını basıp yargı dağıtıp gelmişsin. Canını sıkmamışlardır umarım.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Başkan yaramı deşme Saran yem bu operasyonu Aziz çekti kongre günü 11.12.13. maddeleri red verdirten Azizin ekibi en geç 1 sene içinde seçim olur , Aziz planı Ali koçu tek başına deviremiyeceği için böl,parçala,yönet taktiği ile yönetti saran bu yüzden yem olarak kullanıldı.Destek şartı Murat salar var finansçı kasa ondan Azizin adamı Saranın yönetiminde daha bir sürü hikaye varda burada konuşulacak konular değil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Ucu onlara dokunur o yüzden. Zaman aşımına oynuyorlar.
    imamın diplomasında zaman aşımını görmezden geldiler artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak artık bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    imamın diplomasında zaman aşımını görmezden geldiler artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak artık bence..
    Ben zaten zaman aşımından vaz geçmiştim kaldırılmalı artı nereden buldunda çıkarılmalı.

Herkes vergilenmeli Bekarlar %25 Evliler %15 olmalı sonuçta vergisiz kazanç engellenmeli.

Tabi bu iktidara karşı düşüncelerim belli Ahlaklı ve Dürüst Demokrat bir iktidar olmalı.

Aydem eski borcu kapamak için 550 milyon dolarlık 5 yıl vadeli bono ihraç ediyormuş 30 eylülde bitecekmiş.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Biliyorlar korkuyorlar bir daha bu topraklarda barınamayacaklarını hissediyorlar. Haklılar çarpışa çapışa tarihten silinecekler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. reislerin konuşmasının sonucunu görmeden bir tarafa gitmek istemiyor sanırsam pala
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 311/570 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •