Doların fiyatını yüksek faizin baskıladığı çok açık. Adeta faiz kafesine kapatılmış vahşi bir hayvan gibi. Ancak kafesin demirleri sanıldığı kadar kalın ve kuvvetli değil. Kafesin demirleri daha da kuvvetlendirilmedikçe bu hayvana pek güvenilmez. Anında parçalayıp çıkıverir dışarı.
Şu an hayvana sakinleştirici verildi o nedenle kafesin zayıf demirlerine o kadar kuvvetli pençeler atamıyor.
Sakinleştiricinin etkisi geçmeden kafesin demirlerini kuvvetlendirecek irade var mı?
İşte bunu tam olarak seçimlerden sonra göreceğiz.
Aç hayvanı aramıza mı salacaklar? Yoksa kuvvetlendirilmiş kafeste kanlı etle beslemeye devam mı edecekler?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Dolar yatırımcısını, dolar alanları güldürmedi. Yoksa yüksek kurun zararlı olduğunu biliyorum. Ayrıca döviz geliri olmadan ya da yeterli döviz gelir olmadan YP borçlanan o kadar çok firma var ki zaten onları 3.90 bile güldürmez. Üzerine bir TL faizlerin 20 seviyesine çıkması ve artma potansiyeli kombo yaptı.
hahahhaha sırayla diyorsun yanişaka maka baya strese girdim şu son 10 günde saçımda milimetrekareye düşen ak sayısında baya artış oldu
bu arada doların artışını öngörüp doğru zamanda dolara geçen tüm arkadaşları da tekrar kutlarım çok ciddi kar yaptılar hele birde uygun yerden çıktılarsa !! bizim onlara yetişmemiz turbo turabi bile olsak zor
![]()
Üzüldüm gerçekten sizin adınıza. 2.90 uzatmış dolar sizi.
Yer İmleri