Sayfa 312/1027 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    bahri ayrıca sündürdü bıraktı şeklinde ikinci bir jargon daha oluşturuyorum. Bu birincisi kadar popüler olmayacaksa da ilerleyen dönemlerde sıklıkla kullanacağımı düşünüyorum. Zira yüksek faiz dövizi belirli bir alanda belirli bir süre sündürecek gibi duruyor.
    Tabii üstümüz açık kalmadı ve bir rüya içinde değilsek. Herkes kendisini yine de tedbiren bir çimdiklesin.
    tcmb: Ihtiyaç halinde ek parasal sıkılaştırma yapılabilecek

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Dolar bir gün öyle bir sıçrayacak ki şu an doları şhortlayan JÖLELİ ve tayfasının alayını ayağından tavana asacak. aha da yazın bunu bir kenara
    onlar tersine dönünce çıakr
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dolar 6 dan aşaşağı olmaz bu verilelrle artı abd nin tavrı nedeniyle
    senelerce süründü durdu son 2-3 senede enflasyon üstü getirisi var
    geçmiişten gelen birikimi var
    Doların fiyatını yüksek faizin baskıladığı çok açık. Adeta faiz kafesine kapatılmış vahşi bir hayvan gibi. Ancak kafesin demirleri sanıldığı kadar kalın ve kuvvetli değil. Kafesin demirleri daha da kuvvetlendirilmedikçe bu hayvana pek güvenilmez. Anında parçalayıp çıkıverir dışarı.
    Şu an hayvana sakinleştirici verildi o nedenle kafesin zayıf demirlerine o kadar kuvvetli pençeler atamıyor.
    Sakinleştiricinin etkisi geçmeden kafesin demirlerini kuvvetlendirecek irade var mı?
    İşte bunu tam olarak seçimlerden sonra göreceğiz.
    Aç hayvanı aramıza mı salacaklar? Yoksa kuvvetlendirilmiş kafeste kanlı etle beslemeye devam mı edecekler?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Dolar yatırımcısını, dolar alanları güldürmedi. Yoksa yüksek kurun zararlı olduğunu biliyorum. Ayrıca döviz geliri olmadan ya da yeterli döviz gelir olmadan YP borçlanan o kadar çok firma var ki zaten onları 3.90 bile güldürmez. Üzerine bir TL faizlerin 20 seviyesine çıkması ve artma potansiyeli kombo yaptı.

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bahri kardeşim haklısın, acı tek taraflı yaşanmaz ..şimdi acılar dengelenmiş oldu..bence sende acıyı dengele uygun yerden %50-50 yap..

Neyse, yinede yatırım tavsiyesi olmasın..

Yeterki sen konuş, alınırsam namerdim..
    hahahhaha sırayla diyorsun yani şaka maka baya strese girdim şu son 10 günde saçımda milimetrekareye düşen ak sayısında baya artış oldu bu arada doların artışını öngörüp doğru zamanda dolara geçen tüm arkadaşları da tekrar kutlarım çok ciddi kar yaptılar hele birde uygun yerden çıktılarsa !! bizim onlara yetişmemiz turbo turabi bile olsak zor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    . Viyanadayım ve dönüş uçağını beklerken resmen göğsüm sıkışıyor. İnsan vatanına dönerken böyle hisseder mi? Bizi bu hale getirenlerin hepsinin allah ........

.
    Doktor değilim ama bence nikini değiştirmekle işe başlayabilirsin...

7. Üzüldüm gerçekten sizin adınıza. 2.90 uzatmış dolar sizi.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Üzüldüm gerçekten sizin adınıza. 2.90 uzatmış dolar sizi.
    perişan etti bittim ben
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 312/1027 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •