Sayfa 312/1004 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Hiç ummuyorum eğer bir seçim olursa anketlerde iyi giden iki aday var. Ama birileri durup dururken Kılıçtaroglu yada Akşeneri aday göstermeye başladı. Akp den iki parti kuruldu CHP den de iki parti çıktı çok tuhaf.

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Çeşme otoban full.
    Araba modelleri, ortalama 2_3 senelik..
    Bu zenginlik, şatafat inanılmaz..

Çeşme Ilıca sahil'de, kız kahve söyledi
    GETİR 'den.. 9 dakika sonra geldi. Yanımıza
    Kadar getirdi.. Teknoloji muazzam..

Hepsiburada, abd halka arzından
    700 milyon usd, kasasına girmiş..
    Geçen sene 40 milyon TL zarar etmesine rağmen.. Başarılı işler..

Sonra Sığacık' a döndük..
    Yeni bir aprtm gördük.. Fiyat sordum..
    925.000 TL... 68m2, küçücük Bi daire...
    9 daireden 5'i satılmış...

Garip bir ülkeyiz..
    Zengin miyiz? Neyiz? Her hafta duruma göre
    Kararım değişiyor.. [emoji846]

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her yaz piyasaya çıkan bu tarz iğrenç yorumlardan artık gına geldi.. Güya bak ülke ne kadar iyi durumda algısını bilinç altına işleyen rezil çıkarımlar...

O kalın kafanız almıyorsa tane tane anlatalım . Bu ülkenin % 15 durumu iyidir.. Ülke ekonomisi batsa onlar Bodruma tatile gider, son model arabalara biner.. Rezidanlardan ev alır.. Sonraki % 15 idare eder, kendi kurtarır

Ama ülkenin kalan %70 in hikayesi bambaşkadır. Çalınmış hayatlardır.. Burada %15 i balandıra ballandıra anlatanlar % 70i hiç anmazlar..

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...seldi-6450092/

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hiç ummuyorum eğer bir seçim olursa anketlerde iyi giden iki aday var. Ama birileri durup dururken Kılıçtaroglu yada Akşeneri aday göstermeye başladı. Akp den iki parti kuruldu CHP den de iki parti çıktı çok tuhaf.
    Amaç seçim değil bir şekilde karambole getirip kafasına göre yaptıgı anayasayı meclisten geçirmek. Tek dertleri bu seçim felan hikaye refarandumda istemıyor çünkü geçmez. Mecliste halletmenın derdindeler

4. Yazacak çok şey varda ...

Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Her yaz piyasaya çıkan bu tarz iğrenç yorumlardan artık gına geldi.. Güya bak ülke ne kadar iyi durumda algısını bilinç altına işleyen rezil çıkarımlar...

O kalın kafanız almıyorsa tane tane anlatalım . Bu ülkenin % 15 durumu iyidir.. Ülke ekonomisi batsa onlar Bodruma tatile gider, son model arabalara biner.. Rezidanlardan ev alır.. Sonraki % 15 idare eder, kendi kurtarır

Ama ülkenin kalan %70 in hikayesi bambaşkadır. Çalınmış hayatlardır.. Burada %15 i balandıra ballandıra anlatanlar % 70i hiç anmazlar..

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...seldi-6450092/
    Tepedeki %1 den saylırım..
    Kalanın durumunu bilmek istemiyorum.. nasılsa AKP ye oy veriyorlar

geçen hafta banka endeksinin hafif eksiye geçmesi ve erdemirdeki 2 günlük ilginç hareket önemliydi.

endeks çok zayıf, pek para girişi olmadığı için bankaları satıp erdemir alarak piyasayı kolay yoldan tuttular diye düşünüyorum.

bu durumun ne kadar sürebileceği muamma. erdemir o rüyalardaki 3 tl temettüyü verse bile banka faizine ancak yaklaşıyor. bu sene 1,85 tl vermişti. fiyatın artacağı belirsiz.

ayrıca ülke vatandaşları zengin mi fakir mi? derken burda herkes bilir mcdonalds endeksi var. ülkelere göre kıyaslama yapıyor. ordan hareketle:

iç turizmi boşver. ülkeye gelen yabancı turist kadar, ülke dışına gidebilen türk turist var mı? antalya'yı rus ukrayna köylüleri dolduruyor.

durumum ortalama tr vatandaşının üstünde, yurtdışı tatilini istesem yaparım, ama çok büyük lüks. bir 5 yıl önce böyle değildi.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ben yıllardır bu forumda boşuna "milletten para fışkırıyo" demiyorum..
    Her dediğimde de afaroz edilirim..
    Afaroz edenlerde bu para fışkırtanlardır genelde..

Yok öyle toplumun yüzde 1 i falan zengin gerisi sürünüyo geyikleri..

Çok küçük bi azınlık hariç (onlar her daim fakir lerdi) büyük bi çoğunluk artık ne alacağını nereye para saçacağını şaşırmış durumda..
    Sanırım %5 falan sürünüyor.. kalanı idare eder...modunda...
    %70 sıkıntıda falan derler yaa? asla ... 2.el araba alım-satımlara bak yeter..

8. Konya'da 4 yıllık muhasebeci mezunu yeğenim var defter sayısı fazlaca bir büroda çalışıyor. Kızın çalışmasından çok memnunlar aldığı para haftalık 150 TL.

Sayfa 312/1004 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •