Sayfa 312/367 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Altı boş olan tahtalar şimdilik tabanda eşleşme yapmış görünüyor örnek Vakıfbank geçen gün açılışta 25 kademede toplam alıcı miktarı 30 bin civarındaydı, her kademeye kabaca 1.200 adet alıcı, kendi çalıp kendi oynadı şimdi de oynasın....

Ben yazana kadar eşleme 25.30 dan 26.00 yükselmiş..
    Açılış kötü oldu, hepsi yerlerde sürünüyor...!!!

Türkiye 'de kötü gündem bitmez. Anında kullanırlar...!!!

Endeks devre kesti...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı ve bereketli olsun...
    Amin ustadim

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Açılış kötü oldu, hepsi yerlerde sürünüyor...!!!

Türkiye 'de kötü gündem bitmez. Anında kullanırlar...!!!

Endeks devre kesti...!!!
    Dünden bir hisseyi tırtıklarım diye emirler yazmıştım, sabah baktım fena iptal etmeye çalıştım ama olmadı şimdilik bir kısmı elimde patladı ama olsun demek ki olacağı varmış (:

Hisse almaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın, kademye al sat yapmaya çalışıyorum ama bugün ciddi belirsizlik ve risk mevcut, parası kıymetli olan dikkat etmeli..
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Merkez bankasının 30 milyar usd civarında müdahale ettiği konuşuluyor.

5. Sepet bu yüzden önemli.
    Bunlar çıktığı seviyeyi unutmaz tekrar oraya gelir.

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dünden bir hisseyi tırtıklarım diye emirler yazmıştım, sabah baktım fena iptal etmeye çalıştım ama olmadı şimdilik bir kısmı elimde patladı ama olsun demek ki olacağı varmış (:

Hisse almaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın, kademye al sat yapmaya çalışıyorum ama bugün ciddi belirsizlik ve risk mevcut, parası kıymetli olan dikkat etmeli..
    Hisseyi üzerime yapıyor şerro taban olda rahatla...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Tarihi bir gün yaşıyoruz...!!!

Ömrü hayatınızda görebileceğiniz özel (rezil) günlerden birisi...!!!

Endeks ve tüm hisselerin bu şekilde düştüğünü görme şanssızlığına eriştiğimizi tarihe not olarak kaydedelim...!!!

Çok düşüş gördüm ama endeks bazında taban olduğumuzu daha önce hiç görmedim desem yalan olmaz. Olduysak da ben hatırlayamıyorum...!!!

Nasıl bir ülke olduk, artık anlamakta zorlanıyorum...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Tarihi bir gün yaşıyoruz...!!!

Ömrü hayatınızda görebileceğiniz özel (rezil) günlerden birisi...!!!

Endeks ve tüm hisselerin bu şekilde düştüğünü görme şanssızlığına eriştiğimizi tarihe not olarak kaydedelim...!!!

Çok düşüş gördüm ama endeks bazında taban olduğumuzu daha önce hiç görmedim desem yalan olmaz. Olduysak da ben hatırlayamıyorum...!!!

Nasıl bir ülke olduk, artık anlamakta zorlanıyorum...!!!

Ülkenin içine edilmedik tek bir kurum, kanun yada nizamı kalmadı, bu şartlarda bu borsa ancak bu kadar oluyor, onu da kendileri inek gibi milleti sağdıkları için buralara geldi, millet için tek bir kelime bile söylemeye değmez, kimseye acımıyorum açıkçası...

Sayfa 312/367 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •