Sayfa 312/614 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    Sayın mgm21 siz ne zaman hisseye dalsanız hisse düşüyor büyük oyuncu sizi takip etmesin sakın
    Sn EFE45, hamdolsun Allah a, ne zaman ne dedikse çıktı çoğunlukla kademe yanılmadık. Yazdıklarımız geçmişte duruyor.
    Destekelride yazmışız sırayla en son 37,5 dip..
    Ben henüz 400 yada 600 demiyorum ama olabilir neden olmasın.
    Gerçekçi hedefim en az 58 dir, 2018 içinde görecek. Şu an 38 TL arada %55 fark var. Spek her bin TL ye 550 TL vereceksin. 200 bine bie sıfır araba.. Çok bekletirsen 3 arabanı alırım. En az 7 sene bekelrim. Israrcıyım..Haşinim..

2. üç aylık alanı satanı paylaşın dostlar......takas paylaşın .doslar........

3. kocaman yazayım 37,5 kısa vade..
    Yani görürse alırım, tepkiye veririm.. (Spek işte oyununu böyle bozarım)..
    Dipte 32,5 ihmal edilmemeli..
    Ama 2018 de 58 de ihmal edilmemeli.
    Mrshl de haftaya yukarı yapalım demi %20 kaybettik..
    Kazandığımızla çorba ısmarlarız speke..

4.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Sn EFE45, hamdolsun Allah a, ne zaman ne dedikse çıktı çoğunlukla kademe yanılmadık. Yazdıklarımız geçmişte duruyor.
    Destekelride yazmışız sırayla en son 37,5 dip..
    Ben henüz 400 yada 600 demiyorum ama olabilir neden olmasın.
    Gerçekçi hedefim en az 58 dir, 2018 içinde görecek. Şu an 38 TL arada %55 fark var. Spek her bin TL ye 550 TL vereceksin. 200 bine bie sıfır araba.. Çok bekletirsen 3 arabanı alırım. En az 7 sene bekelrim. Israrcıyım..Haşinim..
    400,600 demiyorum ama olabilir.hocam sen de mi[emoji15] .temel veri ne olabilir ki.var mı elle tutulur bir şeyler sidik zoruyla kar açıklayan bir kağıttan çok şey istemiyor muyuz

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. bu hafta hareketini gözter bakalım.italyan bozması..satın bun şirketide namuslu bir alsın..adam gibi soymadan çalmadan hırsızlık yapmadan para aktarmadan.örtülü ödenek yapmadan adam gibi bilançolar açıklasın.zararsa zarar.karsa kar.şirket zarar eder yatırım yapar. şirket satın alır .bu italyan bozması .sadece 200.milyonluk satıştan bile sirket satın almadan .yatırım yapmadan zarar gösteriyor.ah spk ah spk .senden bunun hesabi sorulmazmı......arkadaşlar bu tahtada degil borsa nın tümü için .hepinizden rica ediyorum.spk .maliye vergi dairesi ve borsa hakkında cumhurbaşkınlığının sayfasına yazın.yazınki şikayet çok olursa .uyarsınlar bunları.görevlerini su istamele uğrattıyorlar..başbakanlık.da böyle saffa hazırlamış şikayetleri bildirin.inanın etkisii olur.bunu yıllar önce bir hissede yoğun olarak bulunduğumuz kurumdan .her gün faks .yazı şikayetlerle.hatta tv kanalında o zamanlarda tgrt .program yapıyordu.bizlerde ege endüstriden şikayet ediyorduk.yıllarca 9 tl 15 tl arası 15 yıl gitti geldi kar yok zarar zarar arada kar küçükler bıktırdı.ekranda sahiplerine çok şikayet alıyorsunuz dendi.namussuzlar bıktık çıktık.inanın etkisi oldu.hisse şimdi nerdeyse .tüm satışları kar gösterecek
    .aklımız almıyor

6. Spk duyarsız......inceleme yap çimbetonda..çimentaşta...saysam çok hisse var .bu sayfada yazmıyayım digerlerini.uyuma ..spk...batık şirketi halka arz atmesini biliyorsunuz.onun içinmi bu tür şirketleri incelemiyorsunuz.yatırımcı kalmıcak borsada .yüksek maas almasını biliyorsunuz..görevinizi yapın.spk iş başına.nasıl sizi aptal yerine koyuyor bu italyan bozmaları.batmayan devamlı zarar eden şirket .sen batır o zaman bu namussuzuda .seni namuslu bilelim .spk .göreve....

7.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    üç aylık alanı satanı paylaşın dostlar......takas paylaşın .doslar........

Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

8. Cmbeton marshal kompozit günlük ..

Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

Sayfa 312/614 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •