Sayfa 313/347 İlkİlk ... 213263303311312313314315323 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yalnız bofa bugün ters tarafta! Alnus yok kokan adam yok, kaynana burada çok konuşan o ben oluyorum. Bofa karşı taraftan bir salsa kendini, keşke. Ytd
    Bofanın yanına da dünkü qnb de dahil oldu. Tek iyi tarafi f hacim yok. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Aslına bakarsak çoğu hissede hacim yok, bu düşüş ise eğer böyle olmaz. Ya aşağı sert hacim ya da yukarı olması gerek genel borsanın. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Biraz bu kısmı anlamsız geldi bana, hafta sonuna ve T2 lerine bakmadım ama. Parayı faize bağlasalar boş boş mu kalacak. Ytd

4. Neyse öğleden sonra geleyim ben. Ytd

5. Destekler belli ama tahtacı belli değil.

6. Sabah dediğin çıktı dayucuğum endekise sağlam kayıyorlar.
    Ovvvlum ben endekis vobcusuyum.
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hemen hava atıyorsun sende, bu işlerde altta kaldım diye üzülmeye üstte çıktım diye sevinmeye gelmez.
    Hamdım Piştim Yandım

8. Çok konuşmada desteğe gel, bizide kızarttılar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 313/347 İlkİlk ... 213263303311312313314315323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •