Sayfa 314/639 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Genel kurul ilani toplanması derken temmuz ağustosu rahat bulur o zaman.
    Haziran ilk haftası genel kurul desek,ikinci ya da üçüncü hafta SPK başvurusunu yaparlar.Bilanço açığını kapatma mahiyetinde olduğundan,alacaklılara çağrı yapılmıyor.Yani süreç hızlı ilerler.Yeter ki başvuru tarihi itibariyle 27 milyon azaltım durumunda fiyat 0,49'u geçmesin.

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Usta o zaman minimum 3 ay daha sabretmekte devan edeceğiz bu arada spek kendince bir atraksiyon yapıp yukarı taşır sonra aşağı indirirse ne ala yoksa uzunca bir süre fiyat bahsettiğiniz rakamlara yakın bekleyecek gibi...
    Benim anladığım ağustos ve sonrası akpaz adını sık sık en çok kazandıran hisseler arasında görebileceğiz gibi😀😀😀
    Ümit hocam bize düşen öncelikle genel kurulu görmek,sonrasında SPK başvurusunu bekleyeceğiz.Zaten o başvuru tahtayı rahatlatacak,ana bariyer kalkmış olacak.

Bilanço açığının kapatılması ile Akpaz'ın ulusal pazara geçişine şahit olacağız.Yedek hissesi,daha iyi bir seçeneği,B planı olmayan için;son derece makul bir seçenek.

2018'de başlayacak faiz ödemeleri öncesinde 8 milyon hisse satılmış olacak.İşte biz bunun zamanlamasını öngörmeye çalışacağız.Bu noktaya çok dikkat edeceğiz.Zamanı geldiğinde...

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Ümit hocam bize düşen öncelikle genel kurulu görmek,sonrasında SPK başvurusunu bekleyeceğiz.Zaten o başvuru tahtayı rahatlatacak,ana bariyer kalkmış olacak.

Bilanço açığının kapatılması ile Akpaz'ın ulusal pazara geçişine şahit olacağız.Yedek hissesi,daha iyi bir seçeneği,B planı olmayan için;son derece makul bir seçenek.

2018'de başlayacak faiz ödemeleri öncesinde 8 milyon hisse satılmış olacak.İşte biz bunun zamanlamasını öngörmeye çalışacağız.Bu noktaya çok dikkat edeceğiz.Zamanı geldiğinde...
    Hocam dedikleriniz çok net çok açıklayıcı...

Seri bir şekilde genel kurul , sermaye azaltımı kararı sonrası spk başvurusu kabul veya reddi sonrasında şirketten sık sık pozitif açıklamalar bilanço da olumlu gelişmeler ana pazara başvuru kabul veya reddi bu arada gelen haberler sonrası hisse fiyatında beklenen yukarı yönlü hareket...

Yani daha açık konuşmak gerekirse genel kurul yapıldıktan sonra yıl sonuna kadar bu hissede beklenir....

Peki bunu bilen spek ne gibi strateji geliştirilebilir???

Ikıncı soru ise kısa vadede olağanüstü bir gelişme olmazsa sabırsız uyanık ky buralardan satıp genel kurul olana kadar farklı hisselerde şansını deneyip fiyat henüz 40 üstüne atmamışken geri dönerim diye icraata geçecek ky ler olabilir böyle bir hareket spegin işine yarar hem fiyatı asagida baskilar hem de alima devam eder. Bizim spegin ters köşe yapmadığı cok açık. Bence sancılı donem genel kurula kadar olan donem olacak genel kurula bir hafta kalana kadar fiyat yukarı değil aşağı hareket ederse sürpriz olmaz benim için...

Inşallah ivedi bir şekilde genel kurul tarihi belirlenir de sürüncemede kalınmaz artık...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Haziran ilk haftası genel kurul desek,ikinci ya da üçüncü hafta SPK başvurusunu yaparlar.Bilanço açığını kapatma mahiyetinde olduğundan,alacaklılara çağrı yapılmıyor.Yani süreç hızlı ilerler.Yeter ki başvuru tarihi itibariyle 27 milyon azaltım durumunda fiyat 0,49'u geçmesin.
    Patron spek elele 49 geçmez usta hatta daha aşağıda olur benim tereddütüm yok bu konuda yoksa hazırladıkları plan ellerinde patlar ...

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Patron spek elele 49 geçmez usta hatta daha aşağıda olur benim tereddütüm yok bu konuda yoksa hazırladıkları plan ellerinde patlar ...
    Geçse bile,sermaye azaltımına ilişkin SPK başvurusu öncesi mecburen tekrar 49 altına çekmeleri gerekir.Tabi bu durum 27 milyonluk sermaye azaltımı için geçerli,velev ki 30 milyon gibi bir azaltım yaparlarsa,olması gereken fiyat üst bandı daha aşağılara,41-42 gibi bir değere tekabül eder ama buna gerek yok.Bilanço açığı kapatılacak ve cüzzi kâr doğacak şekilde 27 milyon civarı bir azaltım gelecektir.

Başvuru yapılana dek "dayıcığım" hesabı 😄

6.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Geçse bile,sermaye azaltımına ilişkin SPK başvurusu öncesi mecburen tekrar 49 altına çekmeleri gerekir.Tabi bu durum 27 milyonluk sermaye azaltımı için geçerli,velev ki 30 milyon gibi bir azaltım yaparlarsa,olması gereken fiyat üst bandı daha aşağılara,41-42 gibi bir değere tekabül eder ama buna gerek yok.Bilanço açığı kapatılacak ve cüzzi kâr doğacak şekilde 27 milyon civarı bir azaltım gelecektir.

Başvuru yapılana dek "dayıcığım" hesabı 😄
    Simsarlar yazacaktım 😁

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Simsarlar yazacaktım 😁
    Köprüyü geçmek için acele etsinler spek ve patronun planı suya düşmesin bunun kokusunu alan simsarlar bir güzellik yapabilir 😀😀😀

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Köprüyü geçmek için acele etsinler spek ve patronun planı suya düşmesin bunun kokusunu alan simsarlar bir güzellik yapabilir ������
    Yani adamın biri çiksa tabloyu 55 e taşısa patron 49 altı tutması gerektiği için tüm mali toplar diyorsunuz yanii

Sayfa 314/639 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •