Sayfa 314/597 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Bu tablodaki 31 Aralık 2018 tarihi itibari ile belirtilen rakamlar TL değil herhalde, 3 ayda böyle bir fark mümkün değil.

2. Arkadaşlar çok karamsar olmayın fabrikalar çalışıyor. Üreten hiç bir şirket iflas etmez. Yıl sonuna doğru inşallah zararlarını siler. Batıçim öz varlıkları çok ğüçlü bir şirket burada sürekli karamsarlık konuşmayın şirket bu borçları yatırımda harcamış zamanı gelince o yatırımlar erğeç meyvesini verecektir. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Bilanço "kötü gelecek" diye üfürüyorum.

İçerde işler çok kötü..Her şey ihracaat ' a bakıyor.

2. tane uçak gemisi ve onlarca gemi doğu Akdenizde..
    etrafta Mısır,İsrail, Yunanistan,Kıbrıs, Suriye, Türkiye var. Buradan (doğu Akdeniz'den) İran' a olmaz..

O zaman düşman kim ?. Suriye yani Rusya mı ? Nükleer'i yer ilk postada..

Mayıs'ta "İran'la ticaret kesilecek", "s400 olmaz" diyor...

"yine tehdit dili kullanılıyor" deniyor..

Tam da turizm mevsimi..En yumuşak alan ve de ekonomi..yani döviz borcu..

Biz ise bilanço iyi olur mu diyoruz ?
    Bence, Bilançonun böyle geleceğini adamlar taa 2 sene öncesinden biliyorlardı. KY hep görmek istediğini bekler.

Hiç piyasaya dönüp bakmaz . Kimseyi suçlamıyorum ama beklentiler gereksiz yüksek tutuldu.

Bazı arkadaşlar bu konuda çok fazla iyimser davrandı ve şartlandırdı.

Hatta, yatırımcı , gereksiz havalara girip, anormal fiyatlara gitmesin diye , yalap şap bir değerlendirme bile yaptılar denebilir.

Tabi , hoş görümü anlayana yazıyorum.

O değerlemenin üstüne eğer, 1 bedelsiz , ve 2 de bedelli koyabilselerdi, önce herkes çok kızacakdı ama şimdi, KY ,

helal olsun "şartmış" diyecekti.

Maalesef, bazen gençlerin enerjisi, tecrübenin yerini dolduramıyor.

Bu bilançoda, hatanın büyüğü, ülkeyi bu duruma düşüren zihniyette aranmalıdır.

Enseyi karartmayın. Bu günleri de geçeceğiz..

Yük taşıyana taşıttırılır.
    Taşımaya devam.

YTD

5. Buğünler çok hızlı geçilir inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Kayaliklara carpacakmi...? Gemi karaya oturdu parcalanmayi bekliyor demek daha dogru bir tani olur.
    Siz rahat rahat yuzuyordunuz ya.....
    Patronda ilicada keyfine bakiyordu ya
    biraz sabir .....Ramazan in arkasi yaz
    hepbirlikte yine yuzer tatile devam edersiniz gari.
    Kaptan mis....
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Kyno ben hiç bir varlığa keyfimi kaçıracak yada refah düzeyimi etkileyecek miktarda yatırım yapmam, yani hayatım Batıçim in fiyatına endeksli değil,ama sizleri bilemem, sizin güveniniz tamki her gün alıyormuşsunuz... Benim üzüldüğüm konu gelinen bu duruma rağmen halen şirketten bir hamle ve en küçük tepki gelmemesi, sonuçta bahçenizden erik çalınmıyor, kaç yıldır meyvede vermediğiniz için ağaçlarda taşlanmıyor artık kökünden kesiliyor, bu işten gerçek zararı görecek olan yönetimin kendisidir, hiç bir şey yapamıyorsan liman gönderir ordinoyu 3 TL ortalama 3,6 milyon adet alır batı hissesi olayı çözer, 10 milyon TL bu şirketin itibarından önemli değil, bankalara ödenenin yanında, hem söke asla olmasa bile batıliman belki! karlı bir yatırım yapmış olur.

Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Kayaliklara carpacakmi...? Gemi karaya oturdu parcalanmayi bekliyor demek daha dogru bir tani olur.
    Siz rahat rahat yuzuyordunuz ya.....
    Patronda ilicada keyfine bakiyordu ya
    biraz sabir .....Ramazan in arkasi yaz
    hepbirlikte yine yuzer tatile devam edersiniz gari.
    Kaptan mis....

Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ağanın yükünü 1 eşek taşır keyfini 40 katır taşıyamazmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Bu bilancoyu adamlar zaten biliyorlardi,sadece bizler bilmiyorduk,Aylardir hissede satis yapiliyordu.Gelen satislarin sebebi anlasilmis oldu.Simdi ise sattiklarini yerlerine koymaya calisacaklardir.Ama hangi seviyeden ? Olaya bundan sonra bu sekilde yaklasmakta fayda var. y.t.d

Sayfa 314/597 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •