Bu tablodaki 31 Aralık 2018 tarihi itibari ile belirtilen rakamlar TL değil herhalde, 3 ayda böyle bir fark mümkün değil.
Bu tablodaki 31 Aralık 2018 tarihi itibari ile belirtilen rakamlar TL değil herhalde, 3 ayda böyle bir fark mümkün değil.
Arkadaşlar çok karamsar olmayın fabrikalar çalışıyor. Üreten hiç bir şirket iflas etmez. Yıl sonuna doğru inşallah zararlarını siler. Batıçim öz varlıkları çok ğüçlü bir şirket burada sürekli karamsarlık konuşmayın şirket bu borçları yatırımda harcamış zamanı gelince o yatırımlar erğeç meyvesini verecektir. Ytd
Bence, Bilançonun böyle geleceğini adamlar taa 2 sene öncesinden biliyorlardı. KY hep görmek istediğini bekler.
Hiç piyasaya dönüp bakmaz . Kimseyi suçlamıyorum ama beklentiler gereksiz yüksek tutuldu.
Bazı arkadaşlar bu konuda çok fazla iyimser davrandı ve şartlandırdı.
Hatta, yatırımcı , gereksiz havalara girip, anormal fiyatlara gitmesin diye , yalap şap bir değerlendirme bile yaptılar denebilir.
Tabi , hoş görümü anlayana yazıyorum.
O değerlemenin üstüne eğer, 1 bedelsiz , ve 2 de bedelli koyabilselerdi, önce herkes çok kızacakdı ama şimdi, KY ,
helal olsun "şartmış" diyecekti.
Maalesef, bazen gençlerin enerjisi, tecrübenin yerini dolduramıyor.
Bu bilançoda, hatanın büyüğü, ülkeyi bu duruma düşüren zihniyette aranmalıdır.
Enseyi karartmayın. Bu günleri de geçeceğiz..
Yük taşıyana taşıttırılır.
Taşımaya devam.
YTD
Buğünler çok hızlı geçilir inşallah.
Sayın Kyno ben hiç bir varlığa keyfimi kaçıracak yada refah düzeyimi etkileyecek miktarda yatırım yapmam, yani hayatım Batıçim in fiyatına endeksli değil,ama sizleri bilemem, sizin güveniniz tamki her gün alıyormuşsunuz... Benim üzüldüğüm konu gelinen bu duruma rağmen halen şirketten bir hamle ve en küçük tepki gelmemesi, sonuçta bahçenizden erik çalınmıyor, kaç yıldır meyvede vermediğiniz için ağaçlarda taşlanmıyor artık kökünden kesiliyor, bu işten gerçek zararı görecek olan yönetimin kendisidir, hiç bir şey yapamıyorsan liman gönderir ordinoyu 3 TL ortalama 3,6 milyon adet alır batı hissesi olayı çözer, 10 milyon TL bu şirketin itibarından önemli değil, bankalara ödenenin yanında, hem söke asla olmasa bile batıliman belki! karlı bir yatırım yapmış olur.
Bu bilancoyu adamlar zaten biliyorlardi,sadece bizler bilmiyorduk,Aylardir hissede satis yapiliyordu.Gelen satislarin sebebi anlasilmis oldu.Simdi ise sattiklarini yerlerine koymaya calisacaklardir.Ama hangi seviyeden ? Olaya bundan sonra bu sekilde yaklasmakta fayda var. y.t.d
Yer İmleri