Future endeks + , viop hafif satıcılı, , dow %-2 görmüs ama geri toparlamis -%1,25 ile
dansa devam :)
Alka temettüsünü verecek sen simdi cebine koyacaksin 3-4 gün sonra yine söylenirsin 15 üzerine atmiyor diye :))
Future endeks + , viop hafif satıcılı, , dow %-2 görmüs ama geri toparlamis -%1,25 ile
dansa devam :)
Alka temettüsünü verecek sen simdi cebine koyacaksin 3-4 gün sonra yine söylenirsin 15 üzerine atmiyor diye :))
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Zaten temettüden dolayı 46 kademe düştü, yetmedi bir de 20 kademe daha çaktılar insafsızlar, daha cebe girmeden yarısından fazlası gitti, ne anladık bu işten.
Yanlış mıyım Dvk.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Doğrusun üstadım,
isterse bu kagida 3 tavan cektirir fk müsait
Bunlarda böyle deyip önümüze bakmak lazim,
Bak kardes ne yapiyorlar bilirmisin para babalari.
adamin 5 milyonu var dimi ayiriyor 2 milyonun model portföye
geri kalan 3 milyonu bölüyor 6 ,
her 500 bini yatiriyor hikayesi olan hisseye
Alkim aliyor mesala,
özak,
gübre,
Alarko v.s
bekliyor 3-4 yil sartlar olgunlasinca hisse katlamyaa baslayinca karı alip ana parayi birakiyor
baska hisseye ,
simdi bölünmeden elinde 200 bin tane alkimi olan su an 1milyon200 bin, adet,
2-3 sene sonra bölünme rakamina geldigine düsün, :))
insanlar böyle böyle para kazaniyor...
o 2 milyon varya model portföyü oda vakit gecirmece masraflarini cikarma v.s. v.s.
var öyle zihni sinir projelerim aslinda :))
bu arada sod fk 38 pd/dd 16
mal toplu olunca kim takar fk pdd :)))
Alkim hem temettüyü cebe koydu hem de %6 yukarıda, Alka ise ne temettü cebe girdi ne de prim yaptı.
Hem burada tahta da sığ, %80 patronun.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Çok doğru tavsiye. Örneğin Karton'a 2013 senesinde girmiştim. FMİZP ede aynı zamanda. Daha önce Brisa'ı bölünmeden önce 8 sene taşımıştım. Bunu yapabilmek için ihtiyacın olmayacağı parayı seçeceğin hisseye bağlayacaksın. Sanki arsa almışsın diye düşüneceksin.Zaman içersinde düşüşler olursa artıma gidip ortalamayı düşüreceksin. Şu anda Alka'ya ufaktan girdim. Bu arada sosyal medya da verilen tüyolarla hiçbir zaman al sat yapmadım. Yükselen senetleri hiçbir zaman en üst seviyeden satmadım/satamadım.
Yer İmleri